03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 14:13

Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: Συμμετοχές

Η αναμονή για τα χωμάτινα ράλλυ τελείωσε, καθώς την Κυριακή 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φετινός αγώνας σε αυτή την επιφάνεια, με τη συμμετοχή 28 πληρωμάτων.

Το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 που διοργανώνεται από την Start Line, αποτελεί τον εναρκτήριο αγώνα του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ 2017. Οι συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στο χρονόμετρο στην γνωστή Ειδική Διαδρομή "Κινέτα-Λουτράκι" που έχει μήκος 19,2 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί δύο φορές, την Κυριακή 19 Μαρτίου. 

Η δραστηριότητα του αγώνα θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου με τη διεξαγωγή του Διοικητικού και Τεχνικού Ελέγχου, στις φιλόξενες για το Σωματείο εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ "Mr. KTEO" στη Γέφυρα Ασπροπύργου. Την επόμενη ημέρα το πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 11:03, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την Ειδική Διαδρομή. Το επίκεντρο του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ θα στεγαστεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ισθμό της Κορίνθου και θα φιλοξενήσει το Αρχηγείο του αγώνα, καθώς και τον Χώρο Επισκευών και Ανασυγκρότησης. 

Ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος συγκέντρωσε 28 συμμετοχές, με τις μάχες τόσο στη Γενική όσο και στην F2 να αναμένονται ενδιαφέρουσες. Πιο πολυπληθής κατηγορία του αγώνα είναι η C2 που συμμετέχουν τα τετρακίνητα αυτοκίνητα και από την οποία θα προκύψει το πλήρωμα που θα κατακτήσει τη νίκη.  Όσον αφορά στην Κατηγορία F2, στην οποία κατατάσσονται αυτοκίνητα με κίνηση στους 2 (εμπρός ή πίσω) τροχούς, το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι επίσης υψηλό. Στις Κατηγορίες C3 και C5  θα συμμετάσχουν 3 και 4 πληρώματα αντίστοιχα, ενώ στα θετικά στοιχεία του πίνακα συμμετεχόντων συγκαταλέγεται η παρουσία 8 πληρωμάτων, υψηλού μάλιστα επιπέδου, στην Κατηγορία C6 που ανέκαθεν αποτελούσε, ειδικά στο χώμα παλαιότερα ως Α/5, το φυτώριο για την εξέλιξη των οδηγών προτού φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Παράλληλα, στις συμμετοχές ενός χωμάτινου ράλλυ επιστρέφουν μετά από καιρό και 4 οχήματα 4Χ4, που μπορεί να είχαν δικαίωμα συμμετοχής όμως είχαν αρκετά χρόνια να ξεκινήσουν σε τέτοιο αριθμό. 

Ο αγώνας δε θα μπορούσε να διεξαχθεί δίχως την αρωγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που για ακόμη μια φορά δείχνει εμπράκτως τη στήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ενώ έχει ταυτόχρονα την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.  

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ και το ενδιαφέρον όλων των εμπλεκόμενων στρέφεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του θεσμού. 

 

Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 - Πρόγραμμα

Λήξη Αναγνωρίσεων: Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 18:34 (Δύση Ηλίου) 

Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 16:00-18:00 (Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

Διοικητικός/Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση turbo: Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 16:00-18:00 (Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 18:15 (Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν / ωράρια εκκίνησης:  Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 18:45 στο  (Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)

Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 11:00 (Αφετηρία Ε.Δ. Κινέτα-Λουτράκι)

Τερματισμός αγώνα:  Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 13:46 (Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο)

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 19 Μαρτίου (Parc Ferme)

Ανακοίνωση Κατάταξης: Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 16:00 (Γραμματεία)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 16:30 (Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο)

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 13:49