03242023Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 17:46

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge 2016: Αποτελέσματα

  

Ο δημοφιλής θεσμός που διοργανώνεται από την Rotax Hellas συνεχίστηκε στις 25-26 Ιουνίου στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, προσφέροντας ανταγωνιστικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες.

Ο 3ος γύρος του φετινού Rotax Max Challenge διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) στην πίστα καρτ "San Nicolas",μήκους 1.180 μέτρων στην Καλαμάτα και συγκέντρωσε συνολικά 48 συμμετοχές, με τους οδηγούς να χωρίζονται σε Κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους ή τον τύπο καρτ που οδηγούν.

Περνώντας στα αποτελέσματα, στην Κατηγορία Micro Max που συγκέντρωσε 15 συμμετοχές, νικητής στον Β' Τελικό αναδείχθηκε ο Γιάννης Λάντζης (FA, Chatzis Racing Team) που είχε ξεκινήσει από την πρώτη θέση, αφού επικράτησε και στον Α' Τελικό. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Στέλιος Πετρίσης (FA, Chatzis Racing Team) και το βάθρο της ανταγωνιστικής κατηγορίας των μικρότερων οδηγών του αγώνα, συμπλήρωσε ο Ανδρέας Σπανός (Praga, Praga Zahos Karting). Στην Junior Max επικράτησε ο Σωτήρης Αθανασόπουλος (FA, Chatzis Racing Team) μετά από μάχη με τον Διονύση Λιβέρη (Tony Kart, Ray Motorsport), με τον Βασίλη Σαλάκο (Praga, Praga Zahos Karting) να συμπληρώνουν την τριάδα. 

Στην Κατηγορία Senior Max, η νίκη κατέληξε στα χέρια του Άγγελου Μαλανδρίνου (Tony Kart, AM Racing Team), με τον Χρήστο Σαγανά (FA, Saganas Team) να τερματίζει στη δεύτερη θέση και τον Γιώργο Καρακούλα (Tony Kart, Kartworks) να συμπληρώνει το βάθρο. Τέλος, στην Κατηγορία DD2 επικράτησε ο Χρήστος Οικονόμου (FA, Chatzis Racing Team), με τον Άκη Βασιλέρη (Tony Kart, PRT Motorsport) να ακολουθεί και τον Μανώλη Τζαμαριαδάκη (Exprit, Speed Force) να συμπληρώνει την τριάδα του βάθρου της Κατηγορίας, κερδίζοντας παράλληλα την DD2 Masters.

Το επόμενο και τελευταίο ραντεβού του Rotax Max Challenge για το 2016 έχει δοθεί στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo", στις 17-18 Σεπτεμβρίου.

 

Αποτελέσματα 

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

  

 

Last modified on Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 18:00