03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 20:47

2ος Αγώνας Rotax Max Challenge 2016: Αποτελέσματα

  

Την Κυριακή 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πίστα καρτ "Athens Circuit Megara Karting Track" στην Πάχη Μεγάρων, ο 2ος γύρος του φετινού θεσμού με τη συμμετοχή 54 αθλητών.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο  "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με τις μάχες και το θέαμα να είναι πλούσια και στις 4 κατηγορίες. Στην κατηγορία Micro που προσέλκυσε 16 μικρούς αθλητές και χαρακτηρίστηκε από έντονο συναγωνισμό, νικητής αναδείχθηκε ο Τιμόθεος Δημητρίου (Speed Force Team, Exprit Rotax) μετά από μάχη με τους Γιάννη Λάντζη (Chatzis Racing Team, FA Rotax) και Ανδρέα Δεβετζόγλου (Abloy Team, Luxor Rotax), οι οποίοι διαμόρφωσαν το βάθρο της κατηγορίας. Στην Junior, η νίκη κατέληξε στα χέρια του Σωτήρη Αθανασόπουλου (Chatzis Racing Team, FA Rotax), τον οποίο ακολούθησαν οι Νικόλας Δημητρίου (Speed Force Team, Exprit Rotax) και Mehmet Mert Dalkiran (PRT Motorsport, Tony Kart Rotax).

Η κατηγορία Senior Max, που προσέλκυσε 14 οδηγούς είχε ως τελικό νικητή τον Χρήστο Σαγανά (Zorri Motorsport Team, FA Rotax), με δεύτερο τον Φίλιππο Καλέση (PRT Motorsport, Tony Kart Rotax) και τρίτο τον Γιώργο Καρακούλα (Kartworks Team, Tony Kart Rotax) ο οποίος μάλιστα διεκδίκησε μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση της κατηγορίας. Στην υποκατηγορία Max Masters για οδηγούς άνω των 32 ετών, νικητής αναδείχθηκε ο Μάνος Αχλαδής (GSR Team, DR Rotax). Κλείνοντας την αναφορά μας στα αποτελέσματα του αγώνα, στην κατηγορία DD2 νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Βασιλέρης (PRT Motorsport, Tony Kart Rotax), με τον Μηνά Μπενή (CRG Hellas Team, CRG Rotax) να ακολουθεί και τον Μανώλη Τζαμαριαδάκη (Rally Art Technology Team, Kosmic Rotax) να συμπληρώνει την τριάδα και να κερδίζει ταυτόχρονα, την DD2 Masters για οδηγούς με ηλικία άνω των 32 ετών. 

Ο επόμενος γύρος του Rotax Max Challenge θα διεξαχθεί το διήμερο 25-26 Ιουνίου, στη πίστα καρτ "San Nicolas", στην Καλαμάτα!

Αποτελέσματα

  

Last modified on Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 12:04