03242023Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 23:18

Βροχερή Media Day στο Kartodromo

   

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting αλλάζει και λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του θεσμού, η καθιερωμένη προπόνηση για τους οδηγούς στην Πίστα Καρτ Αφιδνών "Kartodromo" συνδυάστηκε με Media Day, το Σάββατο 12 Μαρτίου. 

Ο καιρός ήταν από το πρωί βροχερός, όμως αυτό δεν εμπόδισε πολλούς οδηγούς και ομάδες από το να βρεθούν στο Kartodromo για την καθιερωμένη, Σαββατιάτικη προπόνηση. Μια προπόνηση που πάντως δεν ήταν συνηθισμένη, αφού πέραν του γεγονότος ότι κατά κύριο λόγο διεξήχθη σε βρεγμένο οδόστρωμα, αποτελούσε και την τελική πρόβα ενόψει της έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2016, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Μαρτίου, με τον αγώνα που θα διοργανώσει το Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Ελλάδας" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Η παρουσία της πλειονότητας των οδηγών που θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα, αποτέλεσε τον κύριο λόγο για τον οποίο η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος επέλεξε τη σημερινή ως Media Day, αφού οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην πίστα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον θεσμό, να γνωρίσουν από κοντά τους οδηγούς και να παρακολουθήσουν τα αγωνιστικά τους περάσματα στην πίστα.

Κατά γενική ομολογία, η εκδήλωση κύλησε άκρως ικανοποιητικά  και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την έναρξη του Πρωταθλήματος, την  Κυριακή 20 Μαρτίου στην ίδια πίστα. 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑΣΟΣ ΑΡΩΝΙΤΗΣ

Last modified on Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 23:50