03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 22:04

4ος Αγώνας DCup 2015: Αποτελέσματα

   

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, έπεσε η αυλαία του DCup 2015 στην πίστα καρτ "Kart Mania" στα Βραχνέικα Πάτρας, με νικητές τον Γιώργο Βασιλόπουλο στην κατηγορία Senior και τον Δημήτρη Βασιλέρη στην κατηγορία Super. 

Ο αγώνας, που αποτέλεσε τον 4ο και τελευταίο γύρο του Επάθλου DCup 2015 και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών" (Α.Ο.Π.), συγκέντρωσε συνολικά 25 συμμετέχοντες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πλαίσιο των Κατηγοριών Senior και Super, που είχαν 18 και 7 συμμετοχές αντίστοιχα. 

Οι κανονισμοί του θεσμού, που προάγουν τον συναγωνισμό αφού ο πρώτος του Α' Σκέλους ξεκινά τελευταίος στον Β' Σκέλος του αγώνα κ.ο.κ., βοήθησαν και στα Βραχνέικα, ώστε οι θεατές να παρακολουθήσουν αμφίρροπους και ανταγωνιστικούς αγώνες. Στην Κατηγορία Senior, νικητής αναδείχθηκε όπως προαναφέραμε ο Γιώργος Βασιλόπουλος, ενώ τον ακολούθησαν οι Φώτης Δούβρης και Χρήστος Χρυσικός. Στην Κατηγορία Super, ο Δημήτρης Βασιλέρης κατέκτησε τη νίκη,  μετά από μάχη με τους Σέρκος Μοβσεσιάν και Θανάση Χατζόγλου, που συμπλήρωσαν τις θέσεις του βάθρου σε έναν αγώνα που μπορεί οι συμμετοχές να μην ήταν πολλές, αλλά είχε μεγάλο συναγωνισμό. 

Εκτός όμως από το αγωνιστικό μέρος, υπήρξε και ένα μη αγωνιστικό που όμως, έχει επίσης μεγάλη σημασία. Το Σωματείο που ανέλαβε τη διοργάνωση του αγώνα, ο ΑΟΠ, ηγήθηκε της προσπάθειας για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι Πατρινών Επιχειρήσεων. Έτσι, οι οδηγοί των εταιρειών Κρόνος, Φραγκάκης, Distinto, Δούβρης, Sud και Yiaπi, έλαβαν μέρος σε αγώνα με τα ενοικιαζόμενα καρτ της πίστας, με τα έσοδα από το παράβολο να διατίθενται σε ίδρυμα της περιοχής.

Πράξεις που γίνονται συχνά στους αγώνες και έχουν ίση, αν όχι μεγαλύτερη, αξία από τα αγωνιστικά αποτελέσματα καθαυτά!

Αποτελέσματα

 

Last modified on Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 14:29