03292023Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 18:50

Αγώνας D-Cup Αφιδνών: Αποτελέσματα

Το Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου" (Α.Λ.Α.) διοργάνωσε τον 3ο γύρο του θεσμού D-Cup, στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo" την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.

Ο αγώνας, συγκέντρωσε συνολικά 32 συμμετέχοντες, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, την D-Cup και την Super. Στην D-Cup, ο Δημήτρης Βασιλέρης έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, εμπρός από τους Άγγελο Μαλανδρίνο και Μανώλη Αχλάδη. Μετά από 24 γύρους στο Α' Σκέλος, ο Βασιλέρης ήταν ξανά ταχύτερος, εμπρός από τον Μαλανδρίνο, ο οποίος είχε μεγάλη μάχη με τον Στράτο Γαλανόπουλο που ολοκλήρωσε τη διαδικασία τρίτος. Στο Β' Σκέλος, μετά από επιπλέον 24 γύρους ο Δημήτρης Βασιλέρης διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά αυτή τη φορά τον ακολούθησε ο Στράτος Γαλανόπουλος, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αλέξανδρος Γουλιώνης. Τέλος, στο Γ' Σκέλος των 24 γύρων, ο Βασιλέρης πιστοποίησε την ανωτερότητά του, με τον Άγγελο Μαλανδρίνο να ακολουθεί και τον Γιώργο Βασιλόπουλο να κατακτά την 3η θέση του βάθρου των νικητών. 

Όσον αφορά στην κατηγορία Super, o Δημήτρης Βασιλέρης ήταν ξανά ο ταχύτερος σε χρονομετρημένα, ημιτελικό και τελικό, με τον Σέρκος Μοβσεσιάν να τον ακολουθεί σε κάθε περίπτωση. Στην τρίτη θέση του τελικού βρέθηκε ο Αθανάσιος Χατζόγλου, ο οποίος ξεπέρασε οριακά τον Παύλο Ξυνό, που ήταν τρίτος στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και στον ημιτελικό του αγώνα. 

Ο επόμενος και τελευταίος γύρος του D-Cup 2015, έχει προγραμματιστεί για τις 28-29 Νοεμβρίου. 

 

Αποτελέσματα

Last modified on Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 12:32