03302023Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 13:40

7ο Διεθνές Σιρκουί/P.I.C.K. Λουξ Cola

H παράδοση της Πάτρας, το 7ο Διεθνές Σιρκουί /P.I.C.K. Λουξ COLA που ετοιμάζεται να μαγέψει κι εφέτος χιλιάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού κι όχι μόνο, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου ανεβάζει στροφές.

Οι συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, έχουν αγγίξει ήδη τις 60 σημειώνοντας νέο ρεκόρ και οι οδηγοί των καρτ δηλώνουν έτοιμοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Η ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών είναι ανοικτή μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου και όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά το 7ο Διεθνές Σιρκουί /P.I.C.K. Λουξ COLA, παρά τις δυσκολίες των καιρών θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ 60cc - CSAI, ROTAX MICRO MAX, D CUP,  ROTAX SENIOR MAX,ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER.

Ο τεχνικός και ο γενικός κανονισμός έχουν ήδη αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), της διοργάνωσης του P.I.C.K. (www.pickpatras.gr) από τις οποίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr).

Ιστοσελίδα αγώνα

Facebook αγώνα

Τεχνικός κανονισμός

Συμπληρωματικός κανονισμός

Δήλωση συμμετοχής

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 16:34