03242023Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 22:16

2ος αγώνας DCup: Αποτελέσματα

  

Η εποχή είναι πολύ δύσκολη για όλους, όμως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός προσπαθεί να σταθεί όρθιος και να δείξει πως η ζωή συνεχίζεται. Αυτό το παράδειγμα έδωσαν ο διοργανωτής ΑΟΠ και οι 28 συμμετέχοντες στον 2ο αγώνα καρτ του DCup, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου, στην πίστα καρτ "San Nikolas" στην Καλαμάτα.

Οι αγωνιζόμενοι, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, την Senior και τη Super. Στο πλαίσιο της Senior, η αρχή έγινε φυσικά με τις χρονομετρημένες δοκιμές. Εκεί, ταχύτερος αποδείχθηκε ο Χρήστος Οικονόμου με τους Δημήτρη Βασιλέρη και Χρίστο Δούβρη να ακολουθούν. Η συνέχεια για την κατηγορία, δόθηκε με το πρώτο σκέλος, όπου ο Οικονόμου παρέμεινε στην κορυφή, με τον Βασιλέρη όμως να πλησιάζει και τον Φώτη Θωμά να σημειώνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Στο Β' Σκέλος, ήταν η σειρά του Βασιλέρη να περάσει στην κορυφή με τον οδηγό του Tony-Rotax καρτ, να τερματίζει το τρίτο σκέλος στην πρώτη θέση, μετά από 24 αγωνιστικούς γύρους. Στη δεύτερη θέση, ολοκλήρωσε ο Φώτης Θωμάς με FA-Rotax, ενώ στο βάθρο τους συνόδευσε ο Χρίστος Δούβρης με Birel-BMB.

Περνώντας στην κατηγορία Super, ο Δημήτρης Βασιλέρης πρωταγωνίστησε και εκεί, ξεκινώντας με τον ταχύτερο χρόνο στις δοκιμές, εμπρός από τους Σέρκος Μοβσεσιάν και Βασίλη Μακρόπουλο. Ο Μοβσεσιάν, με το Maranello-TM πέρασε στην κορυφή μετά τον ημιτελικό, εμπρός από τον Βασιλέρη, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Παύλος Ξυνός με Tecno-Iame. Στον τελικό, οι μάχες αποζημίωσαν τους θεατές και ο Δημήτρης Βασιλέρης, σημείωσε το "νταμπλ", επικρατώντας με μικρή διαφορά του Σέρκος Μοβσεσιάν. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ανέβηκε ο Παύλος Ξυνός, που είχε τη δική του μάχη με τον Βασίλη Μακρόπουλο.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα πως παρά τις δυσκολίες πρέπει να μην το βάζουμε κάτω και να συνεχίζουμε να προσπαθούμε και το "φυτώριο" των αγώνων, δηλαδή τα καρτ, έδωσε για ακόμη μια φορά το δικό του στίγμα, στην πίστα "San Nikolas" της Καλαμάτας, την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015. 

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 16:33