04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 18:15

RMC Κρήτης: Δεύτερος και τελευταίος γύρος για την ανάδειξη των επαθλούχων

Ο δεύτερος γύρος του Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge 2021 στην πίστα ''Pista Park'' των Χανίων, ολοκληρώνει το εγχείρημα της Rotax Hellas για την επανίδρυση του αγωνιστικού karting στη Μεγαλόνησο μετά από 17 χρόνια. Παράλληλα με τον αγώνα αυτόν συμπληρώνεται το αγωνιστικό πρόγραμμα του 1oυ Rotax MAX Challenge Mediterranean Cup 2021, του πρώτου θεσμού του αγωνιστικού karting που διοργανώνεται στη Κρήτη!

Η εφαρμογή δήλωσης συμμετοχής είναι ήδη ανοιχτή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους στο μεγάλο αγώνα. Η πίστα, η μοναδικής ομορφιάς στην Ελλάδα, η εξαιρετική ανισόπεδη σχεδίαση της και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς που κρίνεται στον αγώνα αυτό που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 29 Αυγούστου, αποτελούν πρόκληση για την συμμετοχή των οδηγών και των φίλων του karting.

H Rotax Hellas φρόντισε για την διευκόλυνση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα ανάλογες εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και για την διαμονή τους. Με αρωγούς τον χορηγό όλων των φετινών αγώνων του Rotax MAX Challenge, Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος, την ΑΝΕΚ LINE / ΒLUE STAR FERRIES και το σπουδαίο ξενοδοχείο Theos Village το ταξίδι στην πρόκληση του 2oυ και τελικού γύρου του Rotax MAX Challenge Mediterranean Cup, γίνεται ευχάριστη και πιο οικονομική!