04182024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 10:52

RMC Κρήτης, Rd1: Γράψτε ιστορία, για λίγες ώρες ακόμα οι συμμετοχές είναι ανοικτές!

Η επανίδρυση του αγωνιστικού karting στην Κρήτη είναι μία πραγματικότητα! Σε λίγες ώρες ''κλείνει'' η εφαρμογή δήλωσης συμμετοχής στον πρώτο φετινό αγώνα του «I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ» Rotax MAX Challenge 2021 που διοργανώνεται σε μία από τις ομορφότερες πίστες της Ελλάδας, στην Pista Park των Χανίων.

Οι οδηγοί που συμμετέχουν στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς και οι ομάδες, οι μηχανικοί, οι συνοδοί των ανήλικων οδηγών, οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι της Pista Park, το τοπικό σωματείο Α.Λ.Α.Χ. και τα στελέχη του που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης και τέλος ιδιαίτερα οι Κρητικοί οδηγοί που παίρνουν μέρος θα γράψουν το όνομά τους σε μία από τις σπουδαιότερες σελίδες του αγωνιστικού karting στην Ελλάδα.

Η Rotax Hellas και οι άνθρωποι της αισθάνονται υπερήφανοι για την επίτευξη του στόχου της για την ''Επανίδρυση του Ελληνικού Karting στην Περιφέρεια'' και δεν θα πάψει ποτέ να ενεργεί συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του σπορ στον τόπο μας.

Οι συμμετοχές για τον 1ο αγώνα I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021, που το ερχόμενο Σάββατο 22 Μαΐου στη Pista Park των Χανίων ανοίγει την αυλαία των φετινών αγώνων karting στην Ελλάδα, είναι για λίγες ακόμη ώρες ανοικτές - δηλώστε και γράψτε το όνομά σας στην ιστορία του σπορ.

Βασική αρχή του Rotax MAX Challenge είναι να προσφέρει μια εξαιρετική, εξατομικευμένη εμπειρία, παρέχοντας του εκπληκτικές υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης μέσα στο ομορφότερο περιβάλλον.

Οι δηλώσεις συμμετοχής παραμένουν ακόμα ανοικτές: https://www.e-omae-epa.gr/athleteracepart.aspx