03292023Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 11am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 17:39

RMC 2019, 2ος γύρος: Άνοιξαν οι συμμετοχές

Και ενώ η πίστα Karting των Μεγάρων κάθε Σάββατο γεμίζει με οδηγούς του Rotax Max Challenge, οι μέρες για τον τελευταίο διπλό αγώνα του φετινού θεσμού πλησιάζουν. Οι πιλότοι ετοιμάζονται με τις ομάδες τους, αρωγούς για την καλύτερη τους προσπάθεια. Κι έτσι αντίστροφη μέτρηση για τον διπλό και τελευταίο γύρο του Rotax Max Challenge Ηellas 2019 συνεχίζεται.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου η πίστα karting των Μεγάρων θα 'φορέσει' τα κόκκινα χρώματα της Rotax. Με ανοικτά βαθμολογικά σχεδόν όλα τα ενδεχόμενα για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων, στις κατηγορίες η μάχη αναμένεται θεαματική και μεγάλη. Η πίστα karting του Sarno στη Νάπολη είναι ο στόχος όλων των Ελλήνων οδηγών αφού εκεί θα φιλοξενηθεί ο Παγκόσμιος τελικός του Rotax Max Challenge 2019.

Επί της διαδικασίας τώρα, για την οργάνωση του αγώνα: Από σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) www.e-omae-epa.gr.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΟΜΑΕ, οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 24:00

Ενώ οι οδηγοί πρωταγωνιστές του κορυφαίου μακροχρόνιου θεσμού συνεχίζουν την προετοιμασία στην πίστα των Μεγάρων που θα είναι ανοικτή (από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα) τις εξής ημέρες:

Σάββατο 8 Ιουνίου
Σάββατο 15 Ιουνίου
Πέμπτη 20 Ιουνίου

Για την Παρασκευή 21 Ιουνίου το ωράριο θα διαμορφωθεί ανάλογα και σύντομα θα ανακοινωθεί.