03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 16:05

Στα Μέγαρα, κάθε Σάββατο, με τη Rotax Hellas

Κατόπιν της επιτυχίας που είχε ο πρώτος διπλός αγώνας του φετινού Rotax Max Challenge Hellas, βαδίζουμε προς τον δεύτερο διπλό αγώνα για να φτάσουμε σιγά σιγά προς το τέλος του φετινού θεσμού του πιο οικείου και φιλικού Challenge Karting στην Ελλάδα.

Πριν φτάσουμε όμως το Σαβατοκύριακο 22-23 Ιουνίου, όπου είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος, τελευταίος και διπλός αγώνας ας καταγράψουμε τις διαφορές από τον προηγούμενο: o αγώνας θα γίνει στην πίστα karting του αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων! Η Rotax Hellas αναλαμβάνει την διαχείριση της συγκεκριμένης πίστας και διευκολύνοντας τους οδηγούς και τις ομάδες για την προετοιμασία τους θα την έχει  «ανοικτή» τις ημερομηνίες: Σάββατο 13 Απριλίου, Σάββατο 18 Μαΐου, Σάββατο 25 Μαΐου, Σάββατο 1 Ιουνίου, Σάββατο 8 Ιουνίου και Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Φυσικά τις ημέρες αυτές δεν θα υπάρχουν ενοικιαζόμενα καρτ καθώς και αυτοκίνητα διακόπτοντας την προετοιμασία των οδηγών. Η Rotax Hellas για μία ακόμα φορά πρωτοτυπεί με γνώμονα την απόλυτη ευχαρίστηση του πρωταγωνιστή, που δεν είναι άλλος από τον οδηγό! Εξασφαλίζει αποκλειστικά την πίστα για να προετοιμαστεί ανενόχλητος για τον μεγάλο διπλό τελικό το Σαβατοκύριακο 22-23 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Rotax Hellas στο (210) 5132327.