05262022Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 11:15

Drift και Δεξιοτεχνία Κορίνθου: Συμμετοχές

Με 23 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Πλαγιολίσθησης στην Κόρινθο την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ενώ υπενθυμίζεται πως οι οδηγοί έχουν δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής στη Δεξιοτεχνία μέχρι λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Αγώνας Drift μονών και διπλών περασμάτων καθώς και η Δεξιοτεχνία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στην περιοχή Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line". Η συγκεκριμένη είναι η 4η διοργάνωση αγώνα Drift στον Άγιο Νικόλαο από τη Start Line και πραγματοποιείται χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων που βρίσκεται πάντα δίπλα στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά και στην υποστήριξη του τοπικού Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας" (Α.Λ.Α.Κ.). 

Όπως είναι γνωστό, στις Δεξιοτεχνίες δεν απαιτείται αγωνιστική άδεια, ενώ οι αθλητές έχουν δικαίωμα έκδοσης της ημερήσιας αγωνιστικής άδειας που παρέχεται από την ΟΜΑΕ. Για αυτό, οι 20 συμμετοχές που παρουσιάζονται στο συνημμένο αρχείο είναι προσωρινές, αφού οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτέςμέχρι την Εκκίνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου. Μετά την ολοκλήρωσή της, θα αρχίσουν οι προετοιμασίες για το Drift που θα ξεκινήσει στις 18:00, σε μια ημέρα γεμάτη αγωνιστική δράση στην φιλόξενη Κόρινθου. 

Χορηγοί του αγώνα είναι οι Seajets, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πιτσάκης (Ισθμός), Roloprotection - Ιωάννης Δημητρόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε., ενώ υποστηρικτές είναι οι Rally Rent Auto Roustemis και Richter Sound (ηχητική κάλυψη). Σημειώνεται, πως θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Συμμετοχές Drift

Προσωρινές Συμμετοχές Δεξιοτεχνίας

 

Στη σελίδα του αγώνα πλαγιολίσθησης και δεξιοτεχνίας αντίστοιχα, μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 12:44