06272022Δευ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 14:41

3ος αγώνας Drift Κορίνθου: Αποτελέσματα

Ένα γιορτινό απόγευμα Σαββάτου έζησε το Λιμάνι της Κορίνθου στις 17 Οκτωβρίου, όταν και πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας Drift της πόλης, που διοργανώθηκε επιτυχώς από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line".

Ο αγώνας περιλάμβανε μονά και διπλά περάσματα για τους 21 οδηγούς που είχαν δηλώσει συμμετοχή με σκοπό να προσφέρουν απλόχερα θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο χώρο της αγωνιστικής εκδήλωση. Όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, η Οργάνωση του αγώνα είχε σημαντική συμπαράσταση, αφού αφενός ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και αφετέρου είχε την υποστήριξη του Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας". Ακόμη, ενδεικτικό της θετικής ανταπόκρισης της περιοχής στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι το γεγονός ότι όλοι οι φορείς της πόλης, καθώς και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, αγκάλιασαν τον αγώνα. 

Στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο επιμέρους κατηγορίες, την Street Legal και την Pro. Στην Street Legal, τους περισσότερους βαθμούς συγκέντρωσε ο Θανάσης Κοράκης (25), ενώ τον ακολούθησαν οι Σωτήρης Σπυρόπουλος (21) και Παναγιώτης Βασιλόπουλος (18). Στην Pro, καλύτερος ήταν ο Αποστόλης Κυριακούδης (25), εμπρός από τους Ηρακλή Λεοντή (21) και Σωτήρη Σπυρόπουλο (18). 

Αρωγός στη διοργάνωση στάθηκε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η "Roustemis Racing" , ενώ μεγάλοι χορηγοί του αγώνα ήταν οι ‘’ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΠΙΤΣΑΚΗΣ (Ισθμός)’’ και ‘’SEAJETS’’. Παράλληλα, την διοργάνωση υποστήριξαν όπως πάντα οι DMACK Γ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ & ΥΙΟΙ, TERRA’ς SPORT, BILSTEIN, AXOTECHNIKI (Οικονόμου Δημήτριος), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ RACING EXHAUST PIPES, TURBO HELLAS. Την ηχητική του αγώνα, ανέλαβε και έφερε ιδανικά εις πέρας, ο “RICHTER SOUND & LIGHTING SYSTEMS”.

Αποτελέσματα Street Legal

Αποτελέσματα Pro

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 13:44