04282024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 00:57

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2023 | 7ος γύρος | Σχολή Μηχανικού Λουτράκι | 11–12 Νοεμβρίου: Στον πυρετό των προετοιμασιών!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου έχει ξεκινήσει, με την οργανωτική επιτροπή να βρίσκεται σε «πυρετό» προετοιμασιών. Το Αθλητικό Σωματείο Start Line σε συνεργασία με την ομάδα Drift Dynasty θέλοντας να αναδείξει για ακόμη μία φορά το δημοφιλές άθλημα του Drift, έχει προχωρήσει στη δημιουργία μίας διαδρομής η οποία θα δοκιμάσει τις οδηγικές ικανότητες των συμμετεχόντων των τριών κατηγοριών (Drift 1, Drift 2, Drift 3). Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη διαδρομή πρόκειται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκατοντάδες θεατές οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου στις 11 και 12 Νοεμβρίου ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών του Drift.

Αφίσα

Οι αγωνιζόμενοι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι οποίοι θα βρεθούν στο Λουτράκι για να δώσουν την τελευταία αγωνιστική παράσταση τους για το 2023, ταυτόχρονα θα διαφημίσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα το άθλημα του Drift σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για τον 7ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ώρα 23:59. Να υπενθυμίσουμε πως οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω Σ.Δ.Δ.Α. στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: www.e-omae-epa.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.