04182024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 16:55

Π.Π. Drift 2021, Rd.1: Οι ετοιμασίες συνεχίζονται

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες από το Αθλητικό Σωματείο της Start Line για τον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2021 στις 22–23 Μαΐου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, οι εντυπωσιακοί οδηγοί του Drift, θα βρεθούν σε μια διαδρομή που απαιτεί απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα. Στόχος τους φυσικά είναι το θέαμα και να παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά περάσματα τους, με τα μοναδικά αυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Για ακόμη μια φορά θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως και φέτος οι κύριες κατηγορίες του θεσμού είναι δύο, αυτή της PRO (διπλά περάσματα) και της Street Legal (μονά περάσματα).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. τα οποία θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες, επιπρόσθετα η παρουσία των θεατών δεν θα είναι δυνατή, καθώς κύριο μέλημα όλων μας είναι να ξεπεράσουμε την πανδημία όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Υπενθυμίζουμε πως οι συμμετοχές λήγουν Παρασκευή 14 Μαΐου, ώρα 24:00. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr)

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.