04202024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 18:01

Drag Day στο Αγρίνιο στις 4-5 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου στο Agrinio Race Way το Σωματείο ΑΣΗ διοργανώνει Drag Day χωρίς κατάταξη. Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει, και κλείνουν την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή με τους κωδικούς τους στο Σύστημα Διαχείρισης Αγώνων της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr) στο πεδίο «Αγώνες-Δήλωση Συμμετοχής». Οι κωδικοί όλων των αθλητών είναι οι εξής: Username είναι το επίθετο με κεφαλαία ελληνικά γράμματα, και Password είναι η ημερομηνία γέννησης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές το αργότερο έως τις 31/08/2021. Ο κάθε αθλητής μπορεί να κάνει περάσματα όποια ή όποιες από τις δύο μέρες επιλέξει, προμηθευόμενος κουπόνια των τριών περασμάτων από την γραμματεία κατά την διάρκεια του διοικητικού ελέγχου.

Τα κόστη των κουπονιών των τριών περασμάτων έχει οριστεί για το Σάββατο 4/9 στα 25 Ευρώ και για την Κυριακή 5/9 στα 30 €. Οι συμμετέχοντες μπορούν να προμηθευτούν επί πλέον κουπόνια τριών περασμάτων για την ίδια μέρα -αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμα- και δεν δικαιούνται ελεύθερη είσοδο άλλων ατόμων. Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

Όλοι οι αθλητές του αγώνα και οι ομάδες τους είναι υποχρεωμένοι να ενημερωθούν και να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, από την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, έως και την έξοδό τους από αυτήν.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Last modified on Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 21:40