06262022Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 09:39

1η Δεξιοτεχνία Κιάτου: Προσωρινές συμμετοχές

Το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Λιμάνι του Κιάτου, η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Κιάτου, που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, με 52 συμμετοχές να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί!

Το καλοκαίρι μας έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα και οι παραθαλάσσιες περιοχές έχουν αρχίσει, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, να αποτελούν πόλο έλξης για όσους θέλουν να χαλαρώσουν ή να δροσιστούν στις πανέμορφες ελληνικές παραλίες. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Κιάτο Κορινθίας, που όμως την Κυριακή 5 Ιουνίου θα προσελκύσει το ενδιαφέρον και για έναν διαφορετικό λόγο.

Πρόκειται για την 1η διοργάνωση αγώνα δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων, που διοργανώνεται από το Σωματείο "Start Line" και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων και του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου. Η Δεξιοτεχνία θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Λιμάνι του Κιάτου και έχει ήδη συγκεντρώσει 52 συμμετοχές, τη στιγμή που ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 60. Τα αυτοκίνητα χωρίζονται σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μήκος του μεταξονίου τους. Στην Κλάση Α συμπεριλαμβάνονται τα αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, στην Κλάση Β τα αυτοκίνητα με μεταξόνιο μήκους από 2,41 έως 2,5 μέτρα και στην Κλάση Β, εκείνα που έχουν μήκος μεταξονίου μεγαλύτερο των 2,5 μέτρων.

Οι συμμετοχές είναι προσωρινές, καθώς η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής εκπνέει, σύμφωνα με τους κανονισμούς του συγκεκριμένου είδους αγώνων, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 15:00, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της Δεξιοτεχνίας. Παρόλα αυτά, ο αριθμός των συμμετοχών δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει και το γεγονός, πως οι Δεξιοτεχνίες βρίσκονται σε ανοδική πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η 1η Δεξιοτεχνία Κιάτου αποτελεί ένα ενδιαφέρον εγχείρημα, αφού μεταξύ άλλων φέρνει μια οικονομική μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού πολύ κοντά στο ευρύ κοινό και μάλιστα, σε μια περιοχή που ανάλογος αγώνας δεν έχει διεξαχθεί ποτέ στο παρελθόν!

Προσωρινές συμμετοχές

Last modified on Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 09:52