06292022Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 17:26

43η Δεξιοτεχνία Α.Ο.Θ.: Αποτελέσματα

  

Με την 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων ξεκίνησε το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, που συγκέντρωσε 46 συμμετοχές αθλητών και ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Καρατσομπαλίδη (Peugeot 106 Rallye) να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Ο πρώτος γύρος του Επάθλου, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης" (Α.Ο.Θ.) στην πίστα "Kart House" στο 2ο χιλιόμετρο της Οδού Λαγκαδά-Κολχικού, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν ικανοποιητικός, με τον καλό καιρό να βοηθά σε αυτό, ενώ σημειώνεται πως το 65% των αθλητών που έλαβαν μέρος, εκμεταλλεύθηκε την νέα δυνατότητα έκδοσης ημερήσιας άδειας αθλητή, η οποία αφορά μόνο σε αθλοπαιδιές, στοιχείο θετικό για την απήχηση της συγκεκριμένης ρύθμισης. 

Προτού αναφερθούμε στα αποτελέσματα, αξίζει να τονίσουμε πως η ομάδα K.RA.TEA (Κουμποτής Racing Team), σε συνεργασία με το Make-A-Wish, έκαναν πραγματικότητα την ευχή του 6χρονου Αντώνη, ο οποίος είχε ζητήσει να γίνει συνοδηγός για μια ημέρα. Έτσι, φόρεσε την αγωνιστική ενδυμασία και κάθισε στο δεξί μπάκετ του Peugeot 106 S16 του Δημήτρη Κουμποτή, για μια μοναδική εμπειρία. Μετά το τέλος, ο μικρός βραβεύτηκε από την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, ενώ παράλληλα έλαβε μετάλλιο από τον 8χρονο καρτίστα Λεωνίδα Ρέντζιο και αναμνηστικά του Α.Ο.Θ., από τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, Λάζαρο Αγοραστό. 

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό κομμάτι, στην Κατηγορία Α επικράτησε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106 Rallye), με τους Αναστάσιο Πατσίλα (Peugeot 106 Rallye) και Βάιο Χαρατζή (Mazda MX5) να ακολουθούν. Στην Κατηγορία Β καλύτερος ήταν ο Κώστας Οικονομίδης (Fiat Punto), που ολοκλήρωσε εμπρός από τους Θεόδωρο Καβατσικλή (Opel Kadett) και Δημήτρη Κουνατιάδη (Opel Kadett). Τέλος, στην Κατηγορία Γ που ήταν και η πιο δημοφιλής, η νίκη κατέληξε στα χέρια του Γιώργου Σαλωνίδη (Opel Ascona), ο οποίος επικράτησε των Χρυσοβαλάντη Σαρβανίδη (Opel Ascona) και Πασχάλη Ζεμπέκη (Opel Ascona).  

Επόμενη συνάντηση για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, θα είναι η Δεξιοτεχνία Σερρών στις 23-24 Μαΐου 2016.

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 17:31