03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 18:43

Πρώτος Αγώνας Gymkhana - Δεξιοτεχνίας Κοζάνης (23/6)

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει τον 1ο διπλό αγώνα GYMKHANA - ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ στις 23 Ιουνίου 2019. Ο ΣΜΑΚ επιστρέφει στον Κασλά Κοζάνης με ένα νέο είδος αγώνα όπου αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές για άλλη μια χρονιά. Το παρόν θα δώσουν τόσο οι πρωταγωνιστές των αγώνων δεξιοτεχνίας όσο και τοπικοί αθλητές μας. Μέγας χορηγός είναι το ΙΚΤΕΟ EXPRESS ΚΟΖΑΝΗΣ.

Το γεμάτο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει δύο ξεχωριστούς αγώνες. Μια κλασική Δεξιοτεχνία με ένα αυτοκίνητο στην πίστα και αντίπαλο το χρονόμετρο. Και στη συνέχεια ένας αγώνας Gymkhana όπου η Δεξιοτεχνία συνδυάζεται με αντίπαλο αυτοκίνητο μέσα στην παράλληλη πίστα. Ο νικητής κάθε κόντρας αποκλείει τον αντίπαλο και τα λάθη δε συγχωρούνται. Στον αγώνα Gymkhana υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για πισωκίνητα και προσθιοκίνητα αυτοκίνητα.

Το πρόγραμμα ξεκινά το πρωί της Κυριακής 23/06 στις 09:00π.μ. με διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των συμμετοχών και στις 10:30 π.μ. θα γίνει η πρώτη ενημέρωση των αγωνιζομένων.
Στις 11:00 π.μ. θα γίνει εκκίνηση της 14ης Δεξιοτεχνίας Κοζάνης για πρώτη φορά στον Κασλά.
Στις 13:30 μ.μ. θα γίνει εκκίνηση του αγώνα GYMKHANA. Οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν πρώτα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και σύμφωνα με την θέση του καθενός θα ορισθούν τα ζευγάρια για τη διαδικασία των νοκ-αουτ μαχών με σκοπό την πρόκριση μέχρι τους τελικούς. Εκεί θα κριθούν οι τρεις πρώτες θέσεις που θα ορίσουν και τους τελικούς κυπελλούχους του αγώνα.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει οργανωμένο catering και τουαλέτες για το κοινό με εύκολη πρόσβαση στα pits για άμεση επαφή με τις ομάδες.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 3€ ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.

Στο χώρο των pits θα λειτουργεί tyre service για εξυπηρέτηση των διαγωνιζομένων.

Δηλώσεις συμμετοχών για τον αγώνα Gymkhana θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 17/6 μέχρι και την Πέμπτη 21/06. Οι Δεξιοτέχνες μπορούν να συμμετέχουν ακόμα και το πρωί της Κυριακής.

Όσοι λάβουν μέρος στον Αγώνα Gymkhana θα πρέπει να εκδώσουν ημερήσιο Δελτίο Τύπου Γ με εξέταση καρδιολόγου και να δηλώσουν έγκαιρα online συμμετοχή στο Σύστημα της Ομοσπονδίας. Οι συμμετοχές για τη Gymkhana δεν μπορούν να γίνουν το πρωί της Κυριακής όπως στη Δεξιοτεχνία.

Βέβαια όσοι δηλώνουν συμμετοχή για τον Αγώνα Gymkhana, μπορούν (ταυτόχρονα και όχι με ξεχωριστή δήλωση συμμετοχής) να δηλώσουν συμμετοχή και στη Δεξιοτεχνία (το παράβολο συμμετοχής προς την ΟΜΑΕ είναι 30€ και πληρώνεται μέσω του ΣΔΔΑ).

Όσοι επιθυμούν να τρέξουν μόνο Δεξιοτεχνία και διαθέτουν Δελτίο Τύπου Α ή Β, εφόσον δηλώσουν συμμετοχή εμπρόθεσμα μέσω του ΣΔΔΑ, πληρώνουν παράβολο συμμετοχής 10€ (μέσω του ΣΔΔΑ).

Από τη στιγμή που θα κλείσει ο αγώνας για δηλώσεις μέσω του ΣΔΔΑ, όσοι επιθυμούν να τρέξουν Δεξιοτεχνία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του σωματείου που διοργανώνει τον αγώνα καταβάλλοντας το ποσό των 20€ για κάθε συμμετοχή που δε δηλώθηκε μέσω ΣΔΔΑ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λίτσιος Δημήτριος 6948075647 Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Τζολίδης Γεώργιος 6942264063 Γραμματέας
Γραμματεία αγώνα και fax 2461036742 Γραφεία ΣΜΑΚ (Πέμπτη 20:30μμ-23:30μμ)
Ε-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα www.smakracing.gr
Facebook facebook.com/smakracing/