09272022Τρι
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 19:44

3η Ανάβαση Ζακύνθου "Διονύσης Κορωνιός": Αποτελέσματα

  

Το Έπαθλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ζακύνθου που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Διονύση Κορωνιού και συγκέντρωσε 23 συμμετοχές.

Ο καλός καιρός και το πανέμορφο νησιωτικό περιβάλλον που προσφέρει η Ζάκυνθος, ήταν δύο παράγοντες που συνέβαλλαν θετικά, στην επιτυχημένη διεξαγωγή της 3ης Ανάβασης Ζακύνθου "Διονύσης Κορωνιός", που έλαβε χώρα σε διαδρομή μήκους 2,7 χιλιομέτρων του τμήματος της Εθνικής Οδού Κατασταρίου-Βολιμών, υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου "Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου" (Α.Λ.Ε.Ζ.) 

Ο Γιώργος Κορωνιός (Mitsubishi Lancer EVO IX,) πέτυχε το ταχύτερο πέρασμα της ημέρας, επικρατώντας παράλληλα του Ποσειδώνα Γορίτσα (Mitsubishi Lancer EVO X,) στην κατάταξη της συγκεκριμένης κλάσης. Στην Α6 επικράτησε ο Ρένος Παπαδάτος (Peugeot 106 S16), τερματίζοντας εμπρός από τους Γιώργο Χαρμαντά (Citroen Saxo VTS) και Μίλτο Αγγλόπουλο (Citroen C2 R2). Στην κλάση Ε12, που μαζί με τις επιμέρους κλάσεις της Formula Saloon συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές, νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Σταμίρης (BMW E30), εμπρός από τους Στέλιο Τυρογαλά (Mazda 323 GT-R) και Γιώργο Κανδήλα (BMW E30). Στα ατμοσφαιρικά της Formula Saloon ο ταχύτερος χρόνος σημειώθηκε από τον Γιώργο Παναγόπουλο (BMW E30), τον οποίο ακολούθησαν οι Γιάννης Παρασχής (BMW E30) και Παναγιώτης Δούβαλης (BMW E36). Τέλος, στην Formula Saloon Turbo νικητής  ήταν ο Κωνσταντίνος Μπιάζης (BMW E30), με τους Γιάννη Βούρτση (Fiat Punto) και Χριστόφορο Γερολυμάτο (Toyota Starlet) να συμπληρώνουν την τριάδα της κατηγορίας.

Το επόμενο ραντεβού για το Έπαθλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, έχει δοθεί για τις 25-26 Ιουνίου, με την διεξαγωγή της Ανάβασης Αιγείρας. 

Αποτελέσματα

  

 

Last modified on Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 20:22