09252022Κυρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 12:08

Ανάβαση Διονύσου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θα συνεχιστεί το διήμερο 23-24 Απριλίου, με την αναβίωση μιας ιδιαίτερα γνωστής ανάβασης του παρελθόντος, την Ανάβαση Διονύσου.

Η Ανάβαση Διονύσου, θα διοργανωθεί για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 1976 και θα αποτελέσει τον 2ο Γύρο του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, αντικαθιστώντας την Ανάβαση Δερβενοχωρίων. Την ευθύνη της οργάνωσης του αγώνα έχει αναλάβει το Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής"  (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Το Αθλητικό Σωματείο που διοργανώνει την Ανάβαση, ενημερώνει ότι λόγω της ιδιομορφίας της διαδρομής, οι προσβάσεις για τους θεατές είναι μόνο δύο. Η πρώτη πρόσβαση θα είναι από την Αφετηρία στην περιοχή της Ανατολής (με κατεύθυνση από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο) και η δεύτερη θα είναι από τον Τερματισμό στην περιοχή του Αγίου Πέτρου (με κατεύθυνση από Άγιο Πέτρο προς Νέα Μάκρη). Σε αυτό το πλαίσιο, η Οργάνωση του αγώνα θα διαθέσει πούλμαν, για τη μεταφορά των θεατών στα «Κ»  της διαδρομής.

Επιπλέον, στο πλαίσιο προβολής της Ανάβασης Διονύσου, την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 21:00 λαμβάνει χώρα το «PreRace Event- Ανάβαση Διονύσου», στο SOUL All Day Bar (Λεωφόρος Ποσειδώνος 23, Νέα Μάκρη Αττικής , τ.κ.19005).

Η «Τοπική Συνεργασία», στα πλαίσια στήριξης του Αγώνα και σε συνεργασία με την οργάνωση και τους χορηγούς επικοινωνίας (SportalTV, ERA SPORT και HELLAS NET- ATTICA TV), προσκαλεί όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μια βραδιά αφιερωμένη στο χθες και στο σήμερα της ιστορικής Ανάβασης Διονύσου.  Στην εκδήλωση για γίνει παρουσίαση του Αγώνα καθώς και προβολή σε οθόνη και ζωντανή μετάδοση. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα βρίσκονται παρκαρισμένα στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης, θα είναι στην διάθεση όλων όσων παραβρεθούν,  για φωτογράφιση και ενημέρωση από τους ιδιοκτήτες οδηγούς τους. Θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση με μουσική, με το κόστος της συμμετοχής να ανέρχεται στα 4 ευρώ.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός, ότι σε αυτή την προσπάθεια, η Οργανωτική Επιτροπή έχει δίπλα της την τοπική κοινωνία, η οποία έχει αγκαλιάσει τον αγώνα, δείχνοντας και εμπράκτως την στήριξή της στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Το πρόγραμμα του αγώνα:
Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής: Τετάρτη 6 Απριλίου 2016
Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής: Παρασκευή 15 Απριλίου 2016  και  ώρα 21:00
Διοικητικός Έλεγχος / Έλεγχος Εξακρίβωσης αυτοκινήτων: Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στα γραφεία του Σωματείου (Κύπρου 76, Περιστέρι) από 15:00 - 22:00. Για οδηγούς της περιφέρειας το Σάββατο το πρωί  στο χώρο των πιτς 07:30-09:30
Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 10:00 Νέα Μάκρη από την Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο.
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 24  Απριλίου ώρα 10:00 Νέα Μάκρη από την Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο.
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 24 Απριλίου, μία ώρα μετά την Δημοσίευση των αποτελεσμάτων στην Νέα Μάκρη.

Συμπληρωματικός κανονισμός

Δήλωση συμμετοχής

Αφίσα

Teaser

Χάρτης

Last modified on Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 08:18