03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 11:39

1η Ανάβαση Ρεθύμνου (4/12)

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιείται από τη ΜΑΡΣ (Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθυμνιώτικος Σύλλογος), κατόπιν έγκρισης της ΟΜΑΕ-ΕΠ.Α. η 1η Ανάβαση Ρεθύμνου που εντάσσεται στο Κύπελλο Κρήτης και τελεί υπό την Αιγίδα της Γ.Γ του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού.

Η Ανάβαση θα διεξαχθεί σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την έξοδο του χωριού Ρούπες (Δήμος Ρεθύμνου) έως την Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Ο Αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ, με το συγκεκριμένο τμήμα να είναι κλειστό μια ώρα πριν, από τις 09.00 π.μ έως και την ολοκλήρωσή του, με την άδεια της ΓΑΔΚ και του Τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου για την ασφάλεια αγωνιζόμενων και θεατών.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι οι: Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ρεθύμνου, Επιμελητήριο Ρεθύμνου, ΟΜΑΕ.

Χορηγός ANEK LINE – BLUE STAR FERRIES

Στο χαιρετισμό του ενόψει της 1ης Ανάβασης Ρεθύμνου ο πρόεδρος της Μ.Α.Ρ.Σ κος Δημήτρης Προβιάς αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Μετά από είκοσι ίσως και λίγο παραπάνω χρόνια αποφασίσαμε να οργανώσουμε ξανά τον αγώνα σε μια ιστορική διαδρομή Ανάβασης με την ονομασία 1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Η διαδρομή ΡΟΥΠΕΣ-ΑΡΚΑΔΙ μετά από αρκετή σκέψη κρίθηκε ιδανική για μια άρτια διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για ένα άψογο, από πλευράς οργάνωσης αγώνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠ.Α.-ΟΜΑΕ , το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου, την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, τους Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Ρεθύμνου, τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους Αθλητές, τους Χορηγούς του αγώνα , την οργανωτική επιτροπή, τους συνεργάτες μου, καθώς και τα στελέχη του αγώνα, με τις θερμότερες ευχές μου για ένα αγώνα που θα απολαύσουν αγωνιζόμενοι και θεατές.

Η ένταξη αυτού του αγώνα στο Κύπελλο Κρήτης μας δίνει την ώθηση για ένα άρτιο αποτέλεσμα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο ίδιο μέρος πλέον το 2023».