03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 17:16

Π.Π. Αναβάσεων, Rd4, Ανάβαση Πιτίτσας: Συνέχεια στην Αχαΐα (17-18/10)

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή του και διοργανώνει την Ανάβαση Πλατάνι «Πιτίτσα» στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2020 και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Οκτωβρίου 2020.

Στο πλατάνι Αχαΐας (8χλμ από την Πάτρα), με φόντο την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια φανταστική ανάβαση, αντάξια την ιστορίας της και της ιστορίας του ΑΟΠ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και λήγουν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 24:00.

Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ στο site: www.e-omae-epa.gr 

Για την διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν πιστά όλες οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ. Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην υγειονομική ασφάλεια των εμπλεκόμενων.

Στον αγώνα ΔΕΝ θα επιτρέπεται αυστηρά η οποιαδήποτε παρουσία θεατών.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο site του ΑΟΠ: www.aop.gr