04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 12:23

Valvoline Π.Π. Αναβάσεων, 7ος γύρος: «Θρύλοι» του Αχλαδόκαμπου

Σε ιδανικές καιρικές συνθήκες για αγώνα Aνάβασης, χιλιάδες ενθουσιώδεις θεατές παρακολούθησαν τις μάχες των οδηγών με τους νόμους της φυσικής και τα χρονόμετρα στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, 7ο φετινό γύρο του Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων. 

Από πολύ πρωί, λίγο πριν ξημερώσει, άρχισαν σιγά σιγά οι θεατές να παίρνουν θέσεις στα ενδιαφέροντα σημεία τις διαδρομής, ενώ στις 10:00 που άρχισε ο αγώνας υπήρξε το αδιαχώρητο κάτω από τον καταγάλανο Αργολικό ουρανό. Το θέαμα άρχισε με την κατηγορία Ν2 με τον ήδη πρωταθλητή και πρώτο στη Ν2, Κίμωνα Θέο, να κάνει εκπληκτικούς για την κλάση χρόνους και να τερματίζει τρίτος στη Ν. Δεύτερος στη Ν2 ακολούθησε ο Βίκτωρας Ρέκκας με τρίτο τον Ηλία Ασημακόπουλο. Μόνος στη Ν4 και πρώτος στην κατηγορία Ν τερμάτισε ο Γιώργος Αργυρίου με το Mitsubishi EvoIX, κρατώντας πίσω του δεύτερο στη Ν και πρώτο στη Ν3 το Διονύση Γιαννούλη, που προσαρμόζεται με επιτυχία στο Civic Τype R.

Στην ομάδα Α και τις δύο μέρες υπήρξαν συναρπαστικές μάχες μεταξύ των δύο WRC του Παναγιώτη Λιωρη και του Μιχάλη Ευθυμίου, με νικητή τον δεύτερο, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Δημήτρης Βέλιος με το υπέροχο Seat Leon WTCC.

Στην ομάδα Ε, μετά από πολλές εγκαταλείψεις, πρώτος ήταν ο Λάππας Χρήστος, με δεύτερο το νεαρό ταλαντούχο Γιώργο Κουρνίατη και τρίτο τον πολυπρωταθλητή Δημήτρη Τσούργιαννη.

Στην κατηγορία Formula Saloοn ο «εκρηκτικός» Μάριος Ηλιόπουλος (κεντρική φωτό), έχοντας αντίπαλο μόνο τον εαυτό του και τα χρονόμετρα, κέρδισε το πρωτάθλημα για το 2019 χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους θεατές με πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά περάσματα. Ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Ζηγογιάννης και ο Γιώργος Ανδριανόπουλος που ήταν και οι πρώτοι δύο της κλάσης FST2.

Στα Ιστορικά πρώτος ήταν ο Γιάννης Κάτσικας με δεύτερο το θηριώδες BDA του Γιώργου Γαβριηλίδη, ενώ ένα μηχανικό πρόβλημα έριξε τον Γιώργο Κατσαρό στην 3η θέση.

Το σωματείο ΑΣΣΟΑΑ πέτυχε το στοίχημα να διοργανώσει τη μεγαλύτερη σε απόσταση και διάρκεια ανάβαση του πρωταθλήματος, καθώς επίσης να κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση στον αγώνα για τους θεατές από Αθήνα, Άργος και Ναύπλιο. Δύο από τις σημαντικότερες καινοτομίες του αγώνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία τους το σωματείο ΑΛΜΑ Ναυπλίου, τους χρυσούς χορηγούς, Ρεκτιφιέ Ορίτζιναλ και Φάρμα Κεχαγιά, τους χορηγούς επικοινωνίας ΣΚΑΙ Αργολίδας, Αρκαδίας , Μεσσηνίας, και το περιοδικό POWER.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους φίλους εθελοντές και μη και όλα τα μέλη του σωματείου μας που βοήθησαν εδώ και δύο μήνες να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Του χρόνου Αχλαδόκαμπος έκδοση 3 με μεγαλύτερες εκπλήξεις για όλους!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ