03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 14:17

1η Ανάβαση Φλώρινας: Η βαθμολογία μέχρι στιγμής

Όπως είναι λογικό, μετά από μόλις δύο αγώνες το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα βαθμολογικά την δυναμική του. Έτσι η βαθμολογία πριν από την 1η Ανάβαση Φλώρινας, που θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Ιουνίου 2019, διαμορφώνεται ως εξής:

Στην κλάση έως 1400 κ. εκ. προηγείται ο Μπαξεβανάκης Αντώνης από τον ΟΦΑΔ με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στην κλάση 1401-1600 κ. εκ. ισοβαθμούν οι Καρλιώτης Κωνσταντίνος από τον ΣΜΑΚ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου και ο Κουτσοδήμος Κωνσταντίνος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης.

Στην κλάση έως 2000 κ. εκ. επικρατεί με δύο στις δύο νίκες ο Παρασκευαϊδης Γιώργος από την ΑΛΠ.

Στην κλάση Formula Saloon FSA οι Στραβοκώστας Νικόλαος από την ΛΑΜΚΕ με νίκη στην Ανάβαση Βλάστης και ο Αντωνιάδης Νικόλαος από την ΑΣΠΙΣ με νίκη στην Ανάβαση Λιβαδίου μοιράζονται την πρώτη θέση ενώ στην κλάση Formula Saloon FST προηγείται o Λαζαρίδης Κωνσταντίνος από τον ΟΦΑΔ.

Στις παροχές που αφορούν στους συμμετέχοντες στην 1η Ανάβαση Φλώρινας πέρα από τις δύο διανυκτερεύσεις και τα δύο γεύματα (7 και 8 Ιουνίου) η οργάνωση προσφέρει δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών από τις πόλεις Βόλος- Λάρισα-Ελασσόνα, Δράμα-Σέρρες-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη- Γιαννιτσά-Βέροια.

Για πληροφορίες που αφορούν στις αυτοκινητάμαξες μπορείτε να καλείται τον κ. Χαράλαμπο Κόκκαλη στο τηλέφωνο 6940275601.

Υπενθυμίζουμε πως για λόγους ασφάλειας η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για την κυκλοφορία στις 9.30 π.μ. τόσο το Σάββατο 08.06. στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή 09.06. την ημέρα του αγώνα.

Η 1η Ανάβαση Φλώρινας, ο τρίτος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα φέρει τους πρωταγωνιστές πιο κοντά βαθμολογικά δίνοντας στους αθλητές ένα επιπλέον κίνητρο συμμετοχής στον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου, που είναι η Ανάβαση Νιγρίτας στις 01.09.

Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ