09302022Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 11:43

3ος Αγώνας Επάθλου GP Art Of Speed: Συμμετοχές

Ο επίλογος για το Έπαθλο Art Of Speed που διοργανώθηκε από το ομώνυμο Αθλητικό Σωματείο θα πέσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 24 οδηγών.

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Αθλητικού Σωματείου "Art Of Speed" να διοργανώσει Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης σε χωμάτινη διαδρομή, στέφθηκε από επιτυχία, από τη στιγμή που σταθερός πυρήνας οδηγών ακολούθησε τους 3 αγώνες του θεσμού. 

Οι αγώνες του Επάθλου διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη διαδρομή που βρίσκεται στο Δ.Δ. Γρύλλος Ηλείας, εξασφαλίζοντας ασφαλή διασκέδαση τόσο για τους οδηγούς που συμμετέχουν, όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα. Ο τελευταίος γύρος του φετινού θεσμού έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με 24 οδηγούς από την Πελοπόννησο, αλλά και την Αττική να δηλώνουν συμμετοχή. Υπενθυμίζεται, πως κατά τη διάρκεια του αγώνα και για την εξαγωγή των τελικών αποτελεσμάτων, κάθε οδηγός έχει δικαίωμα για έναν γύρο ζεστάματος και 3 χρονομετρημένους γύρους, τη στιγμή που στα αποτελέσματα προσμετρά το σύνολο των γύρων από τα 2 σκέλη, ενώ κάθε οδηγός θα πρέπει να διανύσει 9 χιλιόμετρα.

Ο Τελικός του Επάθλου που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, θα ξεκινήσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10:00. 

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 14:19