05202024Δευ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 12:17

FIA Motorsport Games 2024: Auto & Karting Slalom Featured

headerImage

Τα Auto Slalom & Karting Slalom, είναι δύο από τα βασικά αγωνίσματα του FIA Motorsport Games που συμπεριλαμβάνονται και φέτος στους αγώνες που θα γίνουν στη Βαλένθια στις 23-27 Οκτωβρίου.

Το Karting Slalom παρουσιάστηκε στους πρώτους αγώνες το 2019 και είναι ένα προσιτό αγώνισμα για νεαρούς συμμετέχοντες ηλικίας 14-16 ετών που είναι κάτοχοι εθνικής άδειας καρτ.

slalommg

Το Auto Slalom παρουσιάστηκε στους αγώνες του 2022 και δίνει τη δυνατότητα σε μη κατόχους άδειας αγωνιστικής οδήγησης να συμμετάσχουν μόνο με το δίπλωμα οδήγησης.

Τόσο το Auto Slalom όσο και το Karting Slalom ανήκουν στην ομάδα Electric Street και χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα που παρέχονται από τη διοργάνωση, διασφαλίζοντας ότι όλα τα οχήματα είναι πανομοιότυπα. Και στα δύο αγωνίσματα συμμετέχουν ομάδες δύο οδηγών ένας άντρας και μία γυναίκα.

DEFLOGO FIA MGames Discipline ElectricStreet AutoSlalom RGB POS

Το Auto Slalom θα πραγματοποιηθεί σε μια ειδική διαδρομή που συνδυάζει στροφές χαμηλής και μεσαίας ταχύτητας στην πίστα του Ricardo Tormo. Αυτό που προστέθηκε φέτος είναι ότι θα υπάρχει χρόνος για προπόνηση στην ειδική διαδρομή για την καλύτερη προετοιμασία των αγωνιζόμενων.

auto slalom

DEFLOGO FIA MGames Discipline ElectricStreet KartingSlalom RGB POS

Το Karting Slalom θα πραγματοποιηθεί σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με κώνους τύπου gymkhana στην πίστα του Ricardo Tormo. Οι αγωνιζόμενοι θα τρέχουν παράλληλα σε μορφή σκυταλοδρομίας. Οι πιο γρήγορες ομάδες θα προχωρούν στην επόμενη φάση μέσω χρονομετρημένων νοκ-άουτ αγώνων.

karting slalom

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε αγώνισμα μπορείτε να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified on Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 12:29