06072023Τετ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 03 Μαϊος 2015 15:52

Golden Rally 2015 Show Summer Edition

Το GRS 2015 Summer Edition φιλοδοξεί να προσελκύσει ακόμη περισσότερους θεατές σε σύγκριση με τον αριθμό που προσέλκυσε τον Δεκέμβριο του 2014, στο ΟΑΚΑ!

Λίγα λόγια για το GRS
Με βαριά Ιστορία από το 1992, η γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού μελετήθηκε και επανασχεδιάστηκε με βάση τα σύγχρονα δεδομένα, το 2014. Η συνάντηση έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας  (ΟΑΚΑ), στην καρδιά της Αθήνας, σε γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα (GRS 2014 winter edition), με την απήχηση σε θεατές και οδηγούς αγώνων να είναι τεράστια. Οι 146 συμμετοχές έσπασαν κάθε ρεκόρ και οι χιλιάδες των θεατών που παρακολούθησαν το διήμερο θέαμα, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Επιπλέον, 60 από αυτούς είχαν την τύχη να συνοδηγήσουν πλάι σε ονόματα-θρύλους των Ελληνικών αγώνων, τη στιγμή που το αγωνιστικό γεγονός της χρονιάς, κάλυψαν τηλεοπτικά ο Alpha και ο ΟΤΕ TV, ενώ ραδιοφωνικά ο αγώνας καλύφθηκε από τον Alpha 989.

Φέτος, θέλοντας για ακόμα μια φορά να ανεβάσουμε τον πήχη του θεάματος ψηλότερα, σχεδιάσαμε μια χωμάτινη ειδική διαδρομή πάλι στην καρδιά της Αθήνας, σε πολύ καλό χωμάτινο τάπητα, με αρκετά άλματα και δίπλα στην θάλασσα. Το GRS 2015 Summer Edition, θα διεξαχθεί στον χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley, δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στο Νέο Φάληρο!

Μπορεί το Golden Rally Show 2015 Summer Edition να έχει οργανωθεί με βάση τα σύγχρονα δεδομένα, όμως σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάει την Ιστορία! Για αυτό το λόγο, συνεχίζουμε την παράδοση που κρατά από το 1992, σύμφωνα με την οποία ορισμένοι τυχεροί θεατές έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν οι ίδιοι τη μοναδική εμπειρία της συνοδήγησης σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίπλα σε κορυφαίους οδηγούς αγώνων που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την Ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς τυχεροί παρευρισκόμενοι θα βιώσουν αυτή τη χαρά και στη φετινή εκδοχή του αγώνα!

Κάθε διοργάνωση του GRS είναι αφιερωμένη σε αγωνιζόμενους που αγαπήσαμε αλλά δε βρίσκονται πια κοντά μας. Το GRS 2015 Summer Edition, είναι αφιερωμένο στη μνήμη των Γιάννη Ανδρικόπουλου, Γάκη Καλεμτζάκη, Μιχάλη Κριάδη, Ανδρέα Παπαντριανταφύλλου και Άρη Σταθάκη.

Ο αγώνας
Στην καλοκαιρινή του εκδοχή, το GRS μεταφέρεται στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις  του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley. Για να μην αφήσουμε παραπονεμένους τους φίλους των χωμάτινων ειδικών διαδρομών, η φετινή έκδοση άλλαξε επιφάνεια και από την άσφαλτο του ΟΑΚΑ, μεταφέρεται σε μια ειδική διαμορφωμένη, αμφιθεατρική και ιδιαιτέρως θεαματική χωμάτινη ειδική διαδρομή, που εξασφαλίζει το θέαμα για όλους τους θεατές που θα βρεθούν στις φυσικές και μη, κερκίδες της.

Το πρόγραμμα:
Την Παρασκευή 15/5 θα ανοίξει ο χώρος του Service Park για τις αγωνιστικές ομάδες, ενώ τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση της Ειδικής Διαδρομής, πραγματοποιώντας τις αναγνωρίσεις και έπειτα, δοκιμάζοντας σε αυτήν τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας, που είναι γνωστή στη γλώσσα των αγώνων ως shakedown.
Το αμιγώς αγωνιστικό μέρος του GRS 2015 Summer Edition θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 16/5 στις 10.00, με το πρώτο τμήμα του αγώνα να διαρκεί ως τις 15.00 και το δεύτερο να διεξάγεται με φόντο το ηλιοβασίλεμα, από τις 18.00 μέχρι τις 21.00. Το ενδιαφέρον όλων θα κρατηθεί αμείωτο καθώς από τις 15.00 έως τις 17.30, τυχεροί θεατές θα συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα με γνωστούς οδηγούς αγώνων, ενώ στις 20.00 θα ξεκινήσει το Party του τριημέρου, που θα κορυφωθεί με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού κομματιού της ημέρας.
Το GRS 2015 Summer Edition θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17/5 με το πρωινό μέρος του αγώνα να διαρκεί από τις 10.00 έως τις 15.00, τη στιγμή που η κορύφωση όλης της αγωνιστικής δραστηριότητας θα έρθει στις 18.00, με τον Τελικό και την ανάδειξη του τελικού νικητή! Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πριν τον τελικό, τυχεροί θεατές θα έχουν εκ νέου την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα!
Σημειώνουμε, πως καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου θα διεξάγεται στο χώρο του GRS 2015 Summer Edition "Classic Car Festival".

Παράλληλες δραστηριότητες
To Golden Rally Show στοχεύει να είναι μια Γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου, περισσότερο από την καταγραφή του στις συνειδήσεις όλων ως ακόμη ένας αγώνας ράλλυ. Για αυτό το λόγο, η Οργανωτική Επιτροπή έχει προγραμματίσει ένα πλήθος εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου, καθώς ο απώτερος σκοπός είναι οι αγώνες αυτοκινήτου να αποτελέσουν θέαμα για ολόκληρη την οικογένεια, αλλά και για όποιον άλλο «μη μυημένο» έως τώρα στην ένταση, την εμπειρία και την απόλαυση που προσφέρει η  παρακολούθηση ενός αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Προσωπικά δεδομένα
Όνομα:
Golden Rally Show 2015 Summer Edition (για τους φίλους GRS 2015 Summer Edition)
Διεύθυνση:
Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley ( Νέο Φάληρο, πλησίον Σ.Ε.Φ.)
Ημερομηνία:
15-17 Μαΐου 2015
Διοργανώτρια λέσχη:
Α.Σ.Φ.Α.
Σπουδές:
Χώμα, πλαγιολίσθηση και πολύ θέαμα

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, μπορείτε να βρείτε στο www.goldenrallyshow.gr

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 15:55