06292022Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 12:59

Φθινοπωρινή Πλοήγηση Α.Λ.Α.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), διοργανώνει το Φθινοπωρινό της παιχνίδι με την μορφή Πλοήγησης. Η εκδήλωση «Φθινοπωρινή Πλοήγηση 2017», απευθύνεται σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου και της οδήγησης, που  θέλουν να βρουν μια καλή αφορμή για μια βόλτα με το ΙΧΕ τους, απ’ το απόγευμα ως το βράδυ, για το  Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

Συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη στις 16:00 μμ.
Έναρξη Διοικητικού Ελέγχου- Διανομή Αριθμών Συμμετοχής  από 16:30 έως 17:00 μ.μ.
Εκκίνηση στις 18:00 μ.μ.
Τερματισμός στις 21:40 μ.μ.
Απονομή Επάθλων στις  23:00 μ.μ.

Η πλοήγησή μας τεχνικά, είναι ένα παιχνίδι! Το πλήρωμα δεν έχει να αντιμετωπίσει χρονόμετρα, ούτε να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες. ΄Ολη η διαδρομή είναι σε δημόσιους δρόμους, ανοιχτούς στην κυκλοφορία και οποιοσδήποτε έχει ένα αυτοκίνητο ΙΧΕ (σύγχρονο ή ιστορικό) και την όρεξη, με εξοπλισμό το κέφι και την φαντασία για να λύσει με την παρέα του γρίφους και να βρει κρυμμένα στοιχεία, εφοδιασμένοι με φακούς, ρολόι, μολύβι και χαρτί, καθρέπτη και χαρακάκι,  μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Δεν χρειάζονται ούτε ρολ κεϊτζ, ούτε σλικ λάστιχα, ούτε κράνη και φόρμες. Οι οδηγικές ικανότητες έρχονται δεύτερες και περισσότερο μετρά η συνεργασία και η ... φαντασία  του πληρώματος!  Στόχος είναι να συμπληρώσουμε την διαδρομή βρίσκοντας τα στοιχεία κατά την διάρκειά της φτάνοντας στον τερματισμό χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε το «σκονάκι» , (τον φάκελο ΣΟΣ που μας λέει που είναι ο τερματισμός). Με αυτό τον τρόπο όλοι έχουν ίσες πιθανότητες να τερματίσουν νικητές, ανεξαρτήτως ιπποδύναμης και οδηγικών ικανοτήτων.  
Στο τέλος του ιδιότυπου αυτού παιχνιδιού,μας περιμένει η βράβευση και η διασκέδαση σε εστιατόριο της περιοχής με την υπόσχεση για την ρεβάνς του χρόνου!
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε παρέα!

Κόστος Συμμετοχής ανά αυτοκίνητο: 40 Ευρώ (η τιμή αφορά 1 αυτοκίνητο με 2 άτομα πλήρωμα, για κάθε επιπλέον άτομο που θα περιληφθεί στο πλήρωμα κόστος 5 ευρώ).

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Πρόγραμμα

Δήλωση Συμμετοχής

Πληροφορίες: www.ala-racingclub.gr

Last modified on Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 13:05