04022020Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 12:38

1ο Gymkhana Λάρισας: Αποτελέσματα

Ένας αγώνας που συνδυάζει δεξιοτεχνία, drift και κόντρα με τον αντίπαλο αλλά και το χρόνο είναι οι αγώνες τύπου GYMKHANA που γεννήθηκαν στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στη χώρα μας.

Η ΛΑΜΚΕ στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την Ανάβαση Ελασσόνας, διοργάνωσε αυτή τη φορά στη Λάρισα την 1η Gymkhana Λάρισας στις 2 Δεκεμβρίου, στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης Λάρισας προσελκύοντας 34 συμμετοχές. Ο καλός καιρός βοήθησε να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς απρόοπτα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των θεατών και θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικές παρόμοιες διοργανώσεις.

Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λάρισας που αγκάλιασαν την εκδήλωση και βοήθησαν τα μέγιστα στη διοργάνωσή του. Σημαντική η βοήθεια των λεσχών ΑΛΕΞάνθης που ήταν συνδιοργανωτές, της ΣΜΑΛάρισας και ΟΜΑΛάρισας, της ΑΛΠτολεμαϊδας και ΛΑΤρικάλων που βοήθησαν στη σωστή διεκπεραίωση του αγώνα συμβάλλοντας στην οργάνωση με τα έμπειρα στελέχη τους. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική ομάδα διάσωσης (τμήμα θεσσαλίας) και όσους συνέβαλλαν με τον οποιονδήποτε τρόπο στη επιτυχή διοργάνωση του αγώνα. Ευχαριστούμε επίσης τον μεγάλο χορηγό, τα FRANKLIN COFFEE HOUSE και όλους τους χορηγούς του αγώνα, τους χορηγούς επικοινωνίας και όσους πρόβαλλαν το γεγονός, τους αγωνιζόμενους και τους θεατές.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δοκιμασίες δυσκόλεψαν αρκετά τους αγωνιζόμενους οι περισσότεροι από τους οποίους συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους αγώνα. Νικητές στον πρώτο αγώνα GYMKHANA ΛΑΡΙΣΑΣ ήταν οι οδηγοί που είχαν εμπειρία σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Μέσα από το συνδυασμό χρόνου και κόντρας οι τελικοί νικητές στις κατηγορίες ήταν:

Εμπροσθοκίνητα
1ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Peugeot 106, ΑΛΠτολεμαϊδος
2ος ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Toyota starlet, ΑΛΕΞάνθης
3ος ΠΑΖΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Nissan micra, ΑΣΠΙΣ Νέου Ρύσιου

Πισωκίνητα
1ος ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Opel manta, ΟΦΑΔράμας
2ος ΣΑΪΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, BMW E30, ΛΑΜΚΕ
3ος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, BMW E30, ΟΦΑΑΛεξανρούπολης

Αποτελέσματα: Κατατακτήριες Δοκιμές

Αποτελέσματα: Αγώνας