09302022Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 13:55

1ο Wild Terrain 4X4 Rethymno: Αποτελέσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Ιουνίου, το 1ο Wild Terrain 4X4 Rethymno που διοργανώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου Κρήτης από το Αθλητικό Σωματείο "Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Ρεθεμνιώτικος Σύλλογος" (Μ.Α.Ρ.Σ.).

Το 1ο Wild Terrain Rethymno 2016 σήμανε την έναρξη του Κυπέλλου 4Χ4 Wild Terrain Κρήτης και συγκέντρωση τη συμμετοχή 16 πληρωμάτων που χωρίστηκαν σε 3 Κατηγορίες (Entry, WT-36, WT-Open) ανάλογα με τις προδιαγραφές των οχημάτων τους. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Πανηγυρική Εκκίνηση το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου από την Μαρίνα Ρεθύμνου, ενώ οι αγωνιστικές μάχες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 19 Ιουνίου, με τα θηριώδη 4Χ4 και τα πληρώματά τους να αγωνίζονται σε 5 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 3 χιλιομέτρων και 10 σκέλη. 

Στην Κατηγορία Entry, που περιλαμβάνει τις κλάσεις Entry33 και Entry33+ νικητές αναδείχθηκαν οι  Δημήτρης Προβιάς-Γιώργος Λιουδάκης (Jeep Wrangler), οι οποίοι επικράτησαν ταυτόχρονα στην Entry33. Στη δεύτερη θέση και των δύο κατατάξεων βρέθηκαν οι Μηνάς Τσουλακίδης-Κωνσταντίνος Πανταγιάς (Suzuki Samurai), ενώ την τριάδα της κατηγορίας Entry και της κλάσης Entry33 συμπλήρωσαν οι Μαθιός Παπαδομανωλάκης-Γιάννης Γδοντάκης (Suzuki Samurai) από τα Χανιά.

Όσον αφορά στην Κατηγορία WT-36, οι Γιώργος Ανδρουλάκης-Μανώλης Ξειδιανάκης (Suzuki Samurai) έφτασαν στη νίκη, με τους Ευάγγελο Τσουρλάκη-Μάριο Λάσκο (Suzuki Jimny) και Σπύρο Χαμαράκη-Γιώργο Παπαστεφανάκη (Suzuki Samurai) να ακολουθούν. Στην WT-Open, επικράτησαν οι Άγγελος Κοκολάκης-Γιώργος Ρουσάκης (Ιδιοκατασκευή, WT Open 40+) , με τους Δημήτρη Κοκκίνη-Μιχάλη Καμπάνο (Jeep Wrangler, WT Open 40) να ακολουθούν και τους Δημήτρη Στεφανίδη-Αντώνη Παλιμετάκη (Suzuki Samurai, WT Open 40) να τερματίζουν στην 3η θέση της WT-Open, τη στιγμή που οι Μανώλης Ψιστάκης-Γιώργος Διαμαντής (Ιδιοκατασκευή, WT Open 40+) συμπλήρωσαν την κατάταξη σε κατηγορία και κλάση αντίστοιχα. 

Το 1ο Wild Terrain Rethymno 2016 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον θεατών και συμμετεχόντων και όλοι ευελπιστούν η συνέχεια να είναι ανάλογη. Ο επόμενος αγώνας του Κυπέλλου 4Χ4 Wild Terrain Κρήτης, έχει προγραμματιστεί για τις 1-2 Οκτωβρίου και είναι το Wild Terrain Χανίων.

Αποτελέσματα Entry

Αποτελέσματα WT

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 09:22