09302022Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 14:34

2ο Trial Ρεθύμνου 2015: Αποτελέσματα

   

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Πευκάκια Προφήτη Ηλία Ρεθύμνου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, το "2ο Trial 4X4" που διοργάνωσε για φέτος ο Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθεμνιώτικος Σύλλογος (Μ.Α.Ρ.Σ.). 

Στο αγωνιστικό γεγονός που προσέλκυσε πολλούς θεατές και 11 εκκινούντες, ο συναγωνισμός ήταν έντονος και το θέαμα μοναδικό, αφού η θέα της περιοχής συνδυάζονταν ιδανικά με τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων. 

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, στην Κατηγορία Κ1 νικητής αναδείχθηκε ο Μηνάς Τσουλακίδης (Suzuki Samurai), που τερμάτισε εμπρός από τους Κωνσταντίνο Πανταγιά (Toyota Land Cruiser), Δημήτρη Προβιά (Jeep Wrangler) και Κωνσταντίνο Βουλουμπασάκη (Suzuki Samurai). Στην Κατηγορία Κ2 επικράτησε ο Βαγγέλης Τσουρλάκης (Suzuki Jimny), με τους Γιώργο Λιουδιάκη (Suzuki Samurai) και τον πρωτοεμφανιζόμενο Γιάννη Πεντάρη (Suzuki Samurai), να ακολουθούν. Τέλος, στην Κατηγορία Κ3 ο Δημήτρης Κοκκίνης (Jeep Wrangler)  πήρε τη νίκη, ακολουθούμενος από τους Μανώλη Ψιστάκη (Ιδιοκατασκευή), Γιώργο Διαμαντή (Ιδιοκατασκευή) και Δημήτρη Στεφανίδη (Suzuki Samurai). 

Αποτελέσματα

Last modified on Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 10:28