09302022Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 11:03

2ο Evia Wild Terrain: Αποτελέσματα

  

Η Αγωνιστική Ομάδα 4Χ4 Εύβοιας διοργάνωσε με επιτυχία κατά τη διάρκεια του τριήμερου 16-18 Οκτωβρίου, το "2ο Evia Wild Terrain" στην Κεντρική Εύβοια.

Ο αγώνας, που ξεκίνησε πανηγυρικά από τα Ψαχνά Ευβοίας, προσμετρούσε στο Κύπελλο Περιπέτειας 4Χ4 Wild Terrain Κεντρικής Ελλάδος και Πελοποννήσου και συγκέντρωσε 27 συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν να ξεπεράσουν ποικίλες δυσκολίες σε δασικά μονοπάτια, περάσματα από ρέματα, λάσπες, πλάγιες κλίσεις και πέτρες, προτού τερματίσουν την προσπάθειά τους. Πέραν του υψηλού -για τα δεδομένα της εποχής- αριθμού τους, οι συμμετοχές διακρίνονταν και για το μεγάλο γεωγραφικό εύρος, αφού στον αγώνα έλαβαν μέρος πληρώματα από τα Γρεβενά, την Κω, τον Πάτρα, την Κόνιτσα, την Κάρυστο, την Κρήτη και φυσικά, την Εύβοια. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στην κατηγορία Open επικράτησαν οι Ψιστάκης-Διαμαντής, που ήταν και οι νικητές της επιμέρους κλάσης 44. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Ραυτόπουλος-Μπάρλος, που επικράτησαν στην επιμέρους κλάση 40, ενώ την τριάδα της Open συμπλήρωσαν οι Φελώνης-Φελώνης. Στην κατηγορία WT36 νικητές αναδείχθηκαν οι Ανδρουλάκης-Ξειδιανάκης, εμπρός από τους Τσουρλάκη-Λάσκο και Δελή-Καμπέρο. Τέλος, στην κατηγορία Entry η νίκη πέρασε στα χέρια των Βράκα-Γκάγκαρη, με τους Πανταζάκο-Γκιαούρης και Πλιάκα-Μπατάλη να συμπληρώνουν το βάθρο.

Εκτός από τις πολλές συμμετοχές, αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της οργάνωσης ήταν η παρουσία του κόσμου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η οποία ήταν μεγάλη και έδωσε μεγάλη ώθηση στα πληρώματα. 

Το "2ο Evia Wild Terrain" δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την υποστήριξη των Rubikong Off Road Parts, ΠΡΩΤΕΥΣ Κεντρικοί Άξονες, Hydropower Steering, 4WD Giassimakos Engineering, 4wheelershouse, MAKAN TRT, Ninos R&D, Πανόραμα (Εξοχικό Κέντρο), Αφοι Ματράκα Service, SPARCO Αγγλόπουλος, Graffiti Shop Γιώργος Παπουτσής, Ξενοδοχείο Ευβοϊκή Ακτή, Dalkas 88,2, τους οποίους η οργάνωση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει!

Αποτελέσματα

 

Last modified on Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 10:38