09302022Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 14:22

1 Trial 4X4 Ρεθύμνου: Αποτελέσματα

  

Ο Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθυμνιώτικος Σύλλογος (Μ.Α.Ρ.Σ.) διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο Trial 4X4 στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, που βρίσκεται στα Πευκάκια Ρεθύμνου, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.

Όσοι βρέθηκαν στον αγώνα είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια πολύ ευχάριστη Κυριακή, συνδυάζοντας το αγαπημένο τους χόμπι με την πανέμορφη Κρητική φύση, που δίνει πάντοτε άλλο χρώμα σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. 

Ανάμεσα στους 18 συμμετέχοντες, νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Πανταγιάς με Toyota Land Cruiser, που βρέθηκε επίσης στην κορυφή της κατηγορίας Κ1. Στο βάθρο, των συνόδευσαν ακόμη δυο οδηγοί που συμμετείχαν στην Κ1, ο Δημήτρης Προβιάς με Jeep Wrangler και ο Κωνσταντίνος Ανδρουλάκης με VW Taro. 

Όσον αφορά στην κατάταξη των επιμέρους κατηγοριών, όπως προαναφέραμε την τριάδα της Κ1 αποτέλεσαν οι Πανταγιάς, Προβιάς και Ανδρουλάκης. Στην Κ2 , καλύτερος αποδείχθηκε ο Νεκτάριος Χανταμπάκης με Suzuki Samurai, ενώ τον ακολούθησαν οι Βαγγέλης Τσουρλάκης και Μάριος Λάσκος, αμφότεροι με Suzuki Jimny. Τέλος, στην Κ3 νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Διαμαντής, που τερμάτισε εμπρός από τους Μανώλη Ψιστάκη και Άγγελο Κοκκολάκη, όλοι τους με Ιδιοκατασκευές.  

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 14:05