03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 15:39

7ο Rally Greece Offroad: Στον τερματισμό της Καστοριάς

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διεθνής αγώνας RALLY GREECE OFFROAD για οχήματα “εκτός δρόμου” που πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά και φιλοξενήθηκε στην όμορφη πόλη της Καστοριάς στις 6-9 Ιουνίου 2019.

Οι διοργανωτές με την αμέριστη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς, προσέφεραν σε Έλληνες και αλλοδαπούς αγωνιζόμενους μία άρτια οργάνωση, εφάμιλλη της φήμης που έχει λάβει ο αγώνας όλα τα προηγούμενα έτη.

Οι 31 συμμετέχοντες προέρχονταν από Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ισραήλ και Τουρκία και κατά γενική ομολογία το επίπεδο των αγωνιστικών οχημάτων ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το 7ο RALLY GREECE OFFROAD ήταν για το 2019 ο μεγαλύτερος αγώνας αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα τόσο από άποψη χρονικής διάρκειας όσο και από το μήκος των διαδρομών. Στις τέσσερις ημέρες του αγώνα διανύθηκαν στους ορεινούς όγκους της Δυτικής Μακεδονίας συνολικά 800χλμ εκ των οποίων τα 520χλμ ήταν Ειδικές Διαδρομές που έκριναν και τη τελική κατάταξη. Πόλος έλξης για τους θεατές αλλά και τα Μ.Μ.Ε. ήταν η ειδικά διαμορφωμένη “Super - Ειδική Διαδρομή” που πραγματοποιήθηκε στη καρδιά της πόλης της Καστοριάς 3 φορές.

Οι αναπάντεχα υψηλές θερμοκρασίες, η σχετική άπνοια σε συνδυασμό με την υγρασία, έκαναν τις προσπάθειες των πληρωμάτων επίπονες και αξίζουν συγχαρητηρίων όλοι οι τερματίσαντες.

Οι νικητές στη κατηγορία των αυτοκινήτων ήταν οι Gal Shacham και Ofir Nimrod από το Ισραήλ που οδήγησαν ένα εξελιγμένο Mitsubishi L200 της γνωστής Ιταλικής ομάδας RTeam Ralliart Italy.

Δεύτεροι οι έλληνες Πέτρος Σιούτης και Κώστας Μακρής με Mitsubishi Pajero που διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο του αγώνα.

Τρίτοι οι Riccardo Milazzo και Domenico Falsone με Great Wall Hover της ομάδας Rteam Ralliart Italy.

Στα οχήματα SSV (τύπου buggy), νικητές ήταν οι Kafri Tzahi και Shai Regev από το Ισραήλ με CanAm Maverick X3, ακολουθούμενοι από τους ιταλούς, υιό και πατέρα, Pietranera Fabrizio και Edoardo με CanAm Maverick X3. Τρίτοι, με ίδιο όχημα, οι Sharon Ben Ami και Jonathan Ben Ami, από το Ισραήλ.

Εντυπωσιακοί αλλά με ατυχίες οι Roman Starikovich και Bert Heskes που συμμετείχαν με ένα Toyota Hilux Overdrive της ομάδας RS Autolife Ltd.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα στη σελίδα: http://results.bg/Greece/ , ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά τον αγώνα μέσω της εξελιγμένης υπηρεσίας Live Replay στη σελίδα: https://live.geotraq.org/rally-greece-2019/replay.php 

Χορηγοί του 7ου RALLY GREECE OFFROAD ήταν οι Εταιρίες “Mare Management”, “George Moundreas & Co. SA”, “Interamerican”, “ISUZU”, “Superfast Ferries”.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τη Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς, την Αστυνομία, τη Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την άρτια οργάνωση του αγώνα.

Ραντεβού στο 8ο RALLY GREECE OFFROAD 2020.

Last modified on Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 12:01