09302022Παρ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 13:51

1ος Αγώνας Κυπέλλου Κρήτης 4Χ4 WILD TERRAIN: Αποτελέσματα

Mε το δεξί ξεκίνησε η χρονιά στο Κύπελλο Κρήτης 4x4 WILD TERRAIN  με τον αγώνα  που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στα Χανιά. Ο κόσμος απόλαυσε πλούσιο θέαμα από τους αγωνιζόμενους που τίμησαν τον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στήριξαν τον αγώνα με αποτέλεσμα πολύ δυνατό ανταγωνισμό για τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες.
Ο αγώνας στο φυσικό τερέν της Κρήτης αποδείχτηκε σκληρός και απαιτητικός όσων αφορά την  αξιοπιστία  των οχημάτων, τα πληρώματα είχαν να διανύσουν διαδρομές με συνδυασμό χώματος και πολύ βράχου.
Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, περάσματα με εξαιρετική δυσκολία και οριακή ισορροπία όπως πρέπει να είναι σε ένα αγώνα WILD TERRAIN.

Μετά από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΠ.Α. της Ο.Μ.Α.Ε. στης 11 Μαΐου 2015 αποφασίστηκε να τεθεί εκτός κατάταξης το όχημα με αριθμό συμμετοχής 21 στον αγώνα.
Το συγκεκριμένο όχημα τίθεται εκτός κατάταξης δεδομένου ότι δεν είναι σύννομο με τον Τεχνικό Κανονισμό Wild Terrain.
Με αφορμή τη συμμετοχή του εν λόγω οχήματος στον αγώνα  και προκειμένου να ενθαρρύνει στο μέλλον ανάλογες συμμετοχές στους αγώνες 4Χ4, η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ θα επεξεργαστεί τον Τεχνικό Κανονισμό, ενώ η ΕΠ.Α. θα τροποποιήσει άμεσα την Προκήρυξη και τον Γενικό Κανονισμό Wild Terrain προσθέτοντας μία νέα κατηγορία στην οποία θα γίνονται δεκτά οχήματα τύπου SSV.
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα της Λέσχης Χανίων 4Χ4  έρχεται στην δυσχερή θέση να αναπροσαρμόσει  τα αποτελέσματα του αγώνα θέτοντας εκτός κατάταξης το όχημα με αριθμό συμμετοχής 21.
Ευχαριστεί θερμά τον συγκεκριμένο αγωνιζόμενο για την συμμετοχή του στον αγώνα.

Οπότε τα αποτελέσματα του αγώνα διαμορφώνονται ως εξής:
Στην νεοσύστατη κατηγορία ENTRY κλάση 36 την πρώτη θέση πηρέ ο Πλιακας Νίκος με συνοδηγό τον Μπαιαλή Αθανάσιο από την Λέσχη Πάτρας 4Χ4 με όχημα Jeep Wrangler.
Στην κατηγορία WT36 πρώτη θέση πήρε ο Ανδρουλάκης Γιώργος με συνοδηγό τον Ξειδιανακη Μανώλη από το OFF ROAD CLUB Ηρακλείου με όχημα Suzuki Samurai.
Στην κατηγορία WTOPEN πρώτος γενικής καθώς και την πρώτη θέση  στην κλάση 40 πήρε ο Ραυτόπουλος Βασίλης με συνοδηγό τον Μπάρλο Βασίλη από την Λέσχη Πάτρας 4Χ4  με όχημα jeepajero.
Και τέλος στην κατηγορία WTOPEN  στην κλάση 40+  πρώτη θέση πήρε ο Κοκολάκης Άγγελος με συνοδηγό τον Κατρή Σπύρο  από την Λέσχη Χανίων 4Χ4 με όχημα rock bouncer buggy.

Το Δ.Σ. της Λέσχη Χανιών 4Χ4 ευχαριστεί όλους τους αγωνιζόμενους που την τίμησαν με την παρουσία τους και τους υπόσχετε  στο  μέλλον ακόμα πιο δυνατές αγωνιστικές συγκινήσεις.

Αποτελέσματα

Last modified on Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 13:59