03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 15:06

5ο Rally Greece Offroad: Αποτελέσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο τη Φλώρινα το 5ο Rally Greece Offroad, που είχε ως νικητές τους Ισραηλινούς Yifrah Eliral και Melamed Adar.

Ο διεθνής αγώνας 4Χ4 που έχει γίνει θεσμός, διοργανώθηκε στις 1-4 Ιουνίου από το Αθλητικό Σωματείο "Άτλας" και προσμετρούσε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Baja Ανατολικής Ευρώπης. Το 5ο Rally Greece Offroad είχε ως επίκεντρο την πόλη της Φλώρινας, ενώ οι 12 Ειδικές Διαδρομές διέρχονταν από τους Νομούς Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και το μήκος τους ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα.

Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από Χ διαφορετικές χώρες, καθώς εκτός από τα ελληνικά πληρώματα, στο 5ο Rally Greece Offroad έλαβαν μέρος και συνδυασμοί από Ιταλία, Ισραήλ, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία. Όσον αφορά στα αποτελέσματα, νικητές ανάμεσα στα 34 πληρώματα που πήραν εκκίνηση αναδείχθηκαν οι Ισραηλινοί Yifrah Eliral-Melamed Adar (CanAm, SSV.2) οι οποίοι ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Βούλγαροι Ivaylo Varbanov-Georgi Antov (Mitsubishi Pajero, Τ 1.2), ενώ το βάθρο διαμόρφωσαν οι Ισραηλινοί Raz Heyman-Hiller Segal (Lagoyev Segal, T 1.2). Μια θέση πιο πίσω ολοκλήρωσαν οι Βούλγαροι Nikolay Gochev-Krasimir Kolev (Polaris, SSV.2), τους οποίους ακολούθησαν οι Ισραηλινοί Tal Wainberg-Nitzan Bustan (Hornet, T 1.1.) και οι Ιταλοί Valentino Bombelli-Marco Arnoletti (Mitsubishi Pajero, TH.2).

Το πρώτο ελληνικό πλήρωμα του αγώνα τερμάτισε στην 7η θέση και ήταν οι Βασίλης Μουνδρέας-Νίκος Μητσοτάκης (Rage, SSV.2) ενώ στην άτυπη ελληνική κατάταξη ακολούθησαν οι Βαγγέλης Μπερσής-Παναγιώτης Κάλφας (Suzuki Grand Vitara, TH.1), Ανδρέας Τζιάλλας-Νίκος Μακάριος (Jeep Grand Cherokee, TH.2) και Τάσος Χατζηχρήστος-Άγγελος Μπερναλής (Lada Niva, TH.1).

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων, γεγονός που είναι χαρακτηριστικό για το Rally Greece Offroad και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.

 

Αποτελέσματα

Αποτελέσματα (Ανά Ομάδα)

Αποτελέσματα (Ανά Κλάση)

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 14:37