10182017Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 15:32

1ο Σεμινάριο Ασφάλειας στην Αγωνιστική Οδήγηση


Το Σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. υπό την αιγίδα του Σ.Ο.Α.Α. και με την συνεργασία του Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. πραγματοποιεί το 1ο Σεμινάριο Ασφάλειας στην αγωνιστική οδήγηση.
Γενικότερο θέμα του Σεμιναρίου είναι τα μέτρα -μέσα ασφάλειας, οι συνθήκες και καταστάσεις  που επικρατούν στο αγωνιστικό αυτοκίνητο κατά την διάρκεια του αγώνα και αντιδράσεις του οδηγού κατά την διάρκεια της αγωνιστικής οδήγησης.
Εισηγητές στο Σεμινάριο είναι οι:
1.    A.Ζήβας: Θέση οδήγησης, αντιδράσεις οδηγού.
2.    Κ.Κυριλλίδης: Τεχνολογία αγωνιστικού εξοπλισμού
3.    Α.Καρδάτος (Ορθοπεδικός), Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της ΟΜΑΕ
4.    Α.Πάλλας: Από την μεριά του Συνοδηγού.
Το Σεμινάριο θα προλογίσει ο Αντιπρόεδρος του ΣΟΑΑ Ν. Περατινός και ο βετεράνος οδηγός αγώνων Σ. Χατζηπαναγιώτου .
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και παλιούς οδηγούς αγώνων καθώς και όσους θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα των αγώνων αυτοκινήτου.
Συμμετοχές γίνονται δεκτές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στο τηλ. 6974759800.
Λόγο του περιορισμένου χώρου της αίθουσας ο αριθμός των συμμετοχών που θα γίνουν δεκτές είναι 40. Σημειώστε ότι θα ακολουθήσει και άλλο Σεμινάριο μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Last modified on Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 15:37