10182017Τετ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 11:22

Αθρόα συμμετοχή στο 1ο Σεμινάριο Ασφάλειας στην αγωνιστική οδήγηση Featured

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΟΜΑΕ στο ΟΑΚΑ  το Σεμινάριο Ασφάλειας στην αγωνιστική οδήγηση.
Η αίθουσα συσκέψεων της Ομοσπονδίας ήταν κατάμεστη από οδηγούς, συνοδηγούς, στελέχη και φίλους των αγώνων αυτοκινήτου, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τον προβλεπόμενο λόγω χώρου αριθμό των 40, ξεπερνώντας τις 50!
Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία των Σωματείων  Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. που έδρασαν με την αιγίδα του Σ.Ο.Α.Α. είχε ως γενικότερο θέμα την ασφάλεια του πληρώματος ή του οδηγούς σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση. Στην τρίωρη διάρκειά του αναλύθηκαν από τους έμπειρους εισηγητές Άγγελο Ζήβα, Κίμωνα Κυριλλίδη, Αντώνη Καρδάτο και Απόστολο Πάλλα, πλήθος θεμάτων που αφορούν στην ασφάλεια των αγώνων όπως,  θέση οδήγησης και χρήση εξοπλισμού ασφαλείας, αντιδράσεις του πληρώματος ή του οδηγού σε περίπτωση ατυχήματος, τεχνολογία του εξοπλισμού ασφαλείας του οχήματος και  του ατομικού εξοπλισμού των οδηγών/συνοδηγών, στοιχεία Α’ βοηθειών και δράσεων σε περίπτωση τραυματισμού, κ.α.
Το παρών στο Σεμινάριο έδωσε ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης, ο οποίος χαιρέτησε την πρωτοβουλία μίλησε για την σημασία της ασφάλειας στους αγώνες και στην καθημερινή οδήγηση, αναδεικνύοντας παράλληλα το θέμα ως κυρίαρχο για κάθε αγωνιστική εκδήλωση στη χώρα μας.
Συνολικά, η επιτυχία του εγχειρήματος, δεσμεύει τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας για διοργάνωση και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων στο άμεσο μέλλον.    

Last modified on Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 11:49