10252024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Σεπτέμβριος 2024

artemis ala

Τα Σωματεία Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) και Artemis Auto Club διοργάνωσαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting. Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:

 R2 2024 SENIORFINAL

Αποτελέσματα - Senior (pdf)

R2 2024 MINIFINAL page 001

Αποτελέσματα - MINI (pdf)

 R2 2024 JUNIORFINAL

Αποτελέσματα - Junior (pdf)

 

Αναλυτικά αποτελέσματα: http://sportstiming.gr//live/results/kart/KART24PAN2/

 

SAM 7205 Αντιγραφή

Το έργο της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ συνεχίστηκε, αυτή τη φορά με το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Υποψήφιων Κριτών αγώνων αυτοκινήτου που έλαβε χώρα το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Το σεμινάριο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς η προσέλευση ήταν αρκετά μεγάλη, με υποψήφιους κριτές τόσο από την Αττική, όσο και από την Επαρχία, να δίνουν το παρών.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου που διεξήχθη σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων, περιλάμβανε διδασκαλία από τους εκπαιδευτές της Επιτροπής και παρουσίαση του θεωρητικού μέρους. Το απόγευμα έλαβε χώρα η γραπτή εξέταση των υποψήφιων νέων κριτών.

SAM 7191 Αντιγραφή

Τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη η πρακτική εκπαίδευση των νέων κριτών σε προσομοίωση ειδικής διαδρομής με συμμετοχή, μάλιστα, αγωνιστικού αυτοκινήτου, μια διαδικασία, η οποία έλαβε χώρα στο πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου.

SAM 7192 Αντιγραφή

Αυτό ήταν το τελευταίο σεμινάριο που διεξήχθη φέτος στην Αττική και σύντομα η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ θα διοργανώσει κι άλλα σεμινάρια σε όλη τη χώρα, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα.

Λογότυπο Γρύλλος 2024

Στη χωμάτινη πίστα του Γρύλλου διεξήχθη ο τέταρτος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar και ο τρίτος γύρος του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης που έχει προκηρύξει η ΟΜΑΕ. Παρά τον δυνατό αέρα, οι συμμετέχοντες έδωσαν ωραίες μάχες στις διάφορες κατηγορίες, σε έναν αγώνα που διοργάνωσε η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).
Νικητής στα 600 cc ήταν ο Ιωάννης Χεκιμιάν, οδηγώντας ένα Lahoz Speedcar, πετυχαίνοντας την τρίτη φετινή του νίκη σε τέσσερις αγώνες και αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Χεκιμιάν είδε τον κύριο αντίπαλό του, Τάκη Καϊτατζή (Yacar Cross Calvino Sport) να εγκαταλείπει την προσπάθειά του νωρίς. Δεύτερος στην κατηγορία ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Μιχάλης Τακιδέλλης με Yacar Cross Calvino Sport, χωρίς να είναι σε θέσει να απειλήσει τον νικητή. Για δεύτερη φορά φέτος ανέβηκε στο βάθρο ο Παναγιώτης Λάτσης, τερματίζοντας στην τρίτη θέση στα 600 cc, έχοντας στα χέρια του ένα Speedcar Wonder. Τέταρτος στην κατηγορία των 600 cc και πρώτος στη Sportsman βρέθηκε ο Αλέξανδρος Τζέλλος με Speedcar Xtrem, αφήνοντας πιο πίσω τους Αλέξιο Τριανταφυλλίδη (Semog Bravo Sport) και Παναγιώτη Ηλιόπουλο (Suzuki Crosscar).
Στην κατηγορία Junior, πρώτευσε ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος με Lahoz Speedcar, χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση από τον Βασίλειο Ηλιόπουλο που τερμάτισε πίσω του, οδηγώντας επίσης ένα Lahoz Speedcar. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μιχάλης Στάθης με Custom Krosscart.
Ο Νίκος Παπαχριστόπουλος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός Toyota Yaris, κερδίζοντας την κατηγορία έως 1400 cc της Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης. Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος βρέθηκε πίσω του με ένα Toyota Starlet EP91. Ο τοπικός οδηγός ήταν ο μοναδικός που αγωνίστηκε στην κατηγορία 1401-1600 cc.
Εκτός του Τάκη Καϊτατζή, δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Βασίλης Μιχαηλίδης (Yacar Cross Calvino Sport) και Μιχάλης Δημούσης (Semog Bravo Sport).

Τελικά Αποτελέσματα

Τελικά Αποτελέσματα - Sportsman

ΠΠ Kart 2024 | 2oς αγώνας | Συμμετοχές

Published in KARTING
26 Σεπτεμβρίου 2024

artemis ala

Τα Σωματεία Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) και Artemis Auto Club διοργανώνουν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting. Ο αγώνας συγκέντρωσε 36 συμμετοχές στις κατηγορίες MINI, JUNIOR, SENIOR και KZ2.

2ος ΑΓΩΝΑΣ Π.Π.KART ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ page 001

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (pdf)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

460205843 1054117933120470 7764859104435613601 n

Στην Πίστα Λιθακιάς στη Ζάκυνθο φιλοξενήθηκε ο έκτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Τα αποτελέσματα της κάθε κατηγορίας έχουν ως εξής:

Αποτελέσματα - Drift 1

Αποτελέσματα - Drift 2

Αποτελέσματα - Drift 3