04302024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 01:09

Arcadia Classic Tour 2024 | Αποτελέσματα Featured

Arcadia2024 logo 22

Όλα ξεκίνησαν το 2015 από την ρομαντική παρέα του ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ...το πρώτο Arcadia Classic Tour είχε μόλις 30 πληρώματα. Κανείς μας δεν είχε φανταστεί την εξέλιξη...10 χρόνια μετά και είμαστε ακόμη εδώ…μεγαλύτεροι και σοφότεροι αλλά με τον ίδιο πάντα παιδικό ενθουσιασμό!

Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε ένα όμορφο διήμερο event αντάξιο των προσδοκιών όλων. Από τον "πολυβολητή" των δευτερολέπτων ως τον απλό λάτρη-κάτοχο κλασσικού οχήματος που αναζητά την απλή οδηγική απόλαυση. Γιατί το regularity στην τελική είναι μια όμορφη απόδραση απο την καθημερινότητα μας. Πιστεύουμε πως το καταφέραμε! Όλοι μαζί, η Off Road Team, το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και οι ΕΛΙΑ, ΑΡΣΟΕ ενώ δίπλα μας η Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας και τα Ιστορικά Οχήματα Νομού Σάμου. Μια άψογη συνεργασία, με σκοπό το βέλτιστο για τους συμμετέχοντες.

Arcadia2024 logo 36

Η προσπάθεια εύρεσης νέων διαδρομών εκτός των ως τώρα πεπατημένων ήταν το επόμενο πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε. Η περίεργη, σχεδόν καλοκαιρινή ζέστη του Απριλίου δεν μας πτόησε. Σταθήκαμε τυχεροί με την επιλογή ενός όμορφου και κλασσικού καλοκαιρινού προορισμού όπως το Ξυλόκαστρο. Η φιλόξενη Δημοτική Αρχή αγκάλιασε από την αρχή το event που σε συνδιασμό με την ηρεμία του τοπίου και το όμορφο ξενοδοχείο Arion στον Πευκιά «έδεσε» με αρμονία τα υπόλοιπα συστατικά του αγώνα που ήταν οι όμορφες Πελοποννησιακές διαδρομές και οι εναλλαγές βουνού και θάλασσας.  

Οι 81 όμορφες συμμετοχές στην αφετηρία ηταν η πρώτη ηθική ανταμοιβή μας, δικαίωση των προσπαθειών μας. Τα χαμόγελα στις ανασυγκροτήσεις και στους τερματισμούς η επιβράβευση όλων των στελεχών της οργάνωσης. “A weekend well spent” !!!

Arcadia2024 logo 20

Πρίν αφήσουμε τις όμορφες φωτογραφίες να σας ταξιδέψουν, θυμίζουμε πως οι μεγάλοι νικητές του αγώνα μετά από επικές μάχες πλοήγησης και τήρησης της ζητούμενης ΜΩΤ ήταν οι Χρίστος Χατζηκωνσταντίνου με τον Μανώλη Δημακαρέα που οδήγησαν με στρατηγική και στα 320 χιλιόμετρα της διαδρομής το VW Golf MK2 του 1985. Άξιοι δεύτεροι οι Άρης Γεωργοσόπουλος με τον Νίκο Κοντοπό που με το «κατάνα» τους, ένα DATSUN 240Z του 1971, ανέβηκαν στο βαθρο αφήνοντας πίσω τους οριακά στην τρίτη θέση τους πολύ καλους Georgi Andonov και Jordanka Andonova με το Volvo 244 GLA του 1980.

Arcadia2024 logo 35

Σας ευχαριστούμε όλους, συμμετέχοντες και μέλη της οργανωτικής επιτροπής για το άρτιο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας, Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας καθώς και τους αρωγούς μας, ACF και SAMOS Steamship για την αμέριστη βοήθεια. Επόμενη στάση μας, το Tour de Samos στην όμορφη Σάμο, και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για το 11ο Arcadia Classic Tour 2025.

Τελικά Αποτελέσματα
Τελικά Αποτελέσματα - Κατηγορίες
Τελικά Αποτελέσματα - J3 & YT
Τελικά Αποτελέσματα - Κλάσεις

Last modified on Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 23:11