04282024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 15:31

Μεγάλη νίκη του Βασίλη Αποστολίδη στον δεύτερο γύρο του FIA Karting Academy!

vaspost

Ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο φετινό FIA Karting Academy, Βασίλης Αποστολίδης ήταν ο νικητής του δεύτερου αγώνα του θεσμού που διεξήχθη στην πίστα Rødby Karting Ring της Δανίας, από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου. Ο γεννημένος τον Μάρτιο του 2009 οδηγός ξεκίνησε τον Τελικό αγώνα έχοντας την Pole Position. Αν και στην πορεία έπεσε στην έβδομη θέση, δεν έχασε τη συγκέντρωσή του, άρχισε να «επιτίθεται» στους αντιπάλους του και εν τέλει 4 γύρους πριν την ολοκλήρωση του τελικού κατάφερε και πάλι να ανεβεί στην κορυφή, στην οποία παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Με αυτή του την επιτυχία, ο Αποστολίδης σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του FIA Karting Academy. Συγχαρητήρια Βασίλη!

academy results85 page 001

Ο 14χρονος οδηγός, αθλητής του ΕΛΛΑΔΑ, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Έκανα ένα κακό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια, κατάφερα να ανεβώ και πάλι στην κορυφή του αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να παραμείνω επικεφαλής σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε μια δύσκολη πίστα»

Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του FIA Karting Academy θα διεξαχθεί στην Κρεμόνα της Ιταλίας από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου.

Δηλώσεις Βασίλη Αποστολίδη

Last modified on Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 15:37