04302024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 14:18

ΠΠ Dragster 2024 | 2ος Γύρος | Αναγγελία Featured

rag2
Στις 18-19 Μαΐου το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και η Serres Drag Race θα φιλοξενήσουν τον 2ο αγώνα αυτοκινήτων του πρωταθλήματος Drag Racing. Στις 17 Μαΐου θα γίνουν ελεύθερα περάσματα για τα αυτοκίνητα. Οι αγώνες θα διοργανωθούν από την ΛΕΝΟΕ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Οι συμμετοχές ανοίγουν την Δευτέρα 15 Απριλίου και κλείνουν για τα αυτοκίνητα την Παρασκευή 9 Μαΐου. Υποχρεωτικά δηλώνετε στο σάιτ μας lenoe.club ότι σας ζητηθεί για την συμμετοχή σας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ και να είναι σε ισχύ.

Η τιμή συμμετοχής για την Παρασκευή στις 17 Μαΐου θα είναι για τα αυτοκίνητα 70 ευρώ, και πληρώνετε στον διοικητικό έλεγχο(στο αυτοκινητοδρόμιο).

Η τιμή συμμετοχής για τα αυτοκίνητα είναι 100 ευρώ για όλες τις κατηγορίες,και 70 ευρώ για τις δεύτερες συμμετοχές χωρίς να υπολογίζεται το παράβολο ασφάλισης. Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Όλοι οι αθλητές αυτοκινήτου δηλώνουν συμμετοχή στο (e-omae) πηγαίνοντας στους αγώνες – δήλωση συμμετοχής και πληρώνοντας το παράβολο που ορίζει η ομοσπονδία ανάλογα την κατηγορία τους. Το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται στον διοικητικό έλεγχο (στο αυτοκινητοδρόμιο).

Δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

Όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτου θα αγωνιστούν 400 μέτρα, εκτός της Index 7 αυτοκινήτου όπου θα αγωνιστεί 200 μέτρα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής για όλους: Σαββάτο έως 3 χρονομετρημένα περάσματα και free pass, Κυριακή έως 2 χρονομετρημένα περάσματα, freepass και κόντρες. Παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Last modified on Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:07