04282024Κυρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 10:34

Ανάβαση Τσακώνας 2023 - Αποτελέσματα

Η 3η ανάβαση Τσακώνας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

35 οδηγοί είχαν δηλώσει συμμετοχή και τελικά εκκίνησαν οι 34. Οι χρονομετρημένες δοκιμές καθώς και ο αγώνας κύλησαν ομαλά χωρίς ατυχήματα και με τη ροή του αγώνα να είναι συνεχής. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως το pre race area λειτούργησε άψογα και βοηθά τελικά οργανωτικά στη διεξαγωγή των αναβάσεων. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε μάχες που ανέβαζαν την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη. Τον απόλυτο χρόνο ημέρας πέτυχε ο τοπικός οδηγός Παπαδόπουλος Νίκος του σωματείου ΕΛΛΑΔΑ, με FORD ESCORT MK2.

Το παρών έδωσε ο ΣΟΑΑ με εκπροσώπους τον Πιτ Παρθένη και τις δύο ημέρες και την Κυριακή και με τον Αντρέα Ντούσια. Επίσης την Κυριακή μας τίμησε με την παρουσία της και η πρόεδρος της ΕΠΑ κα. Φωτεινή Ψαρράκου.

 

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τους οδηγούς που πίστεψαν σε εμάς και μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, καθώς επίσης τα στελέχη του αγώνα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επιπλέον να ευχαριστήσουμε τους θεατές που γέμισαν τη διαδρομή των 3,6 χιλιομέτρων και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τους χορηγούς μας μικρούς και μεγάλους γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν αγώνες. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και τους αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας και Αρκαδίας, τον Δήμο Μελιγαλά καθώς και τον Δήμο Καλαμάτας που ήταν ουσιαστικά οι συνδιοργανωτές του αγώνα.

 

Θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν ευχαριστούσαμε την αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας και Αρκαδίας καθώς και τα επιμέρους αστυνομικά τμήματα, όπως και τις πυροσβεστικές υπηρεσίες Μεγαλόπολης και Καλαμάτας.

 

Επιπλέον, δεν πρέπει να παραλείψουμε τους χορηγούς επικοινωνίας που βοήθησαν τον αγώνα, όλα τα τοπικά μέσα, το Automotogreece και το Motor Thessaly όπως και τον Αποστόλη Παλάτο που διαχειρίζεται την επικοινωνία της ΟΜΑΕ.

 

Μετά το Πάσχα ξεκινούμε ετοιμασίες για την 4η ανάβαση Τσακώνας, ακόμη πιο ασφαλή με περισσότερες συμμετοχές και γιατί όχι πρωταθληματική. Ίσως με διαδρομή 5 χιλιόμετρων. Ευχόμαστε Καλό Πάσχα σε όλους.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

RAC04 1 page 001

 

RAC05 page 001

FOCKA page 001

Last modified on Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 01:15