Print this page
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 12:42

Θανάσης Ασίκης (1972-2019)

Η οικογένεια του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού έγινε φτωχότερη με τον πρόωρο χαμό του διακεκριμένου αγωνιζόμενου Θανάση Ασίκη, ο οποίος σε ηλικία 47 ετών, και έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019.

Οι αξιοπρόσεκτες οδηγικές ικανότητες του Θανάση Ασίκη ξεχώρισαν από τους πρώτους του αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης, και του χάρισαν αρκετές διακρίσεις στους αγώνες Αναβάσεων και Ταχύτητας τα τελευταία χρόνια. Πέραν αυτών, διακρινόταν και για το σπάνιο ήθος του, εντός όσο και εκτός αυτοκινήτου.

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είπαν στο Θανάση Ασίκη -που αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δυο παιδιά- το τελευταίο «αντίο» τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια ενός τόσο σπουδαίου αγωνιζόμενου και ανθρώπου, καθώς και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Ασίκη.

[Ευχαριστούμε για την παραχώρηση των φωτογραφιών: Κεντρική φωτογραφία: Photo R Press / Κάτω φωτογραφία: Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α./

Last modified on Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 12:55