Print this page
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 15:03

ΣΜΑΒ: Αθρόα συμμετοχή στo «Γίνε και Εσύ Συνοδηγός» στην 15η Γιορτή Ροδάκινου, στο Βελβεντό

Άλλη μία εκδήλωση του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ), η εκδήλωση «Γίνε και Εσύ Συνοδηγός στη 15η Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό», στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μια επιτυχία που δεν οφείλεται μόνο στους ανθρώπους του Συλλόγου, αλλά και σε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που αψήφησαν τη ζέστη και έδωσαν το παρόν στην εκδήλωσή μας.

Παρά τον αρχικό μας προγραμματισμό να συνοδηγήσουν, μετά από κλήρωση, είκοσι φίλοι μας, η αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό τόσο του πρωταθλητή Τάσου Χατζηχρήστου, αλλά και των δικών μας αθλητών Κωνσταντίνου Δημουλά και Γρηγόρη Εμμανουήλ, δεν άφησαν το περιθώριο να μείνει κανείς από τους μικρούς -αλλά και μεγάλους- μας φίλους παραπονεμένος.



Έτσι, και τα 33 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού και απόλαυσαν αυτή την εμπειρία σε μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας -όπως Κριτές με VHF σε σημεία της διαδρομής- αλλά και με την παρουσία της Αστυνομίας από το Α.Τ. Σερβιών.

Το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων φίλων μετά το πέρας της μοναδικής αυτής εμπειρίας, τα σχόλια και η χαρά τους, μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε με παρόμοιες εκδηλώσεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

1. Τον Πρωταθλητή Αναβάσεων Αναστάσιο Χατζηχρήστο.
2. Την «Τεντοκατασκευαστική Αφοί Παπαντωνίου Θ. ΟΕ»
3. Το Α.Τ. Σερβιών
4. Τους αθλητές μας Κ. Δημουλά και Γ. Εμμανούηλ
5. Τα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν στην εκδήλωση, αλλά και όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας το τριήμερο της εκδήλωσης.

 

Last modified on Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 15:07