Print this page
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 19:07

Ο ΑΟΘ γέμισε την Πλατεία Αριστοτέλους στη δράση για τη χρήση κράνους

Με προσέλευση που ξεπέρασε τους 3.000 επισκέπτες διεξήχθη την Τρίτη 4 Ιουνίου μία ακόμη από τις δράσεις Οδικής Ασφάλειας του Αυτοκινητιστικού Όμιλου Θεσσαλονίκης στην «καρδιά» της συμπρωτεύουσας, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης για την ανάγκη της χρήσης κράνους από τους δικυκλιστές, ο ΑΟΘ διέθεσε, έπειτα από κλήρωση, περίπου 100 κράνη - τα οποία προσέφερε η χορηγός εταιρεία MotοMarket, που εξειδικεύεται στον εξοπλισμό των αναβατών.

Μεταξύ του πλήθους κόσμου, το παρόν στη νέα, εξαιρετική πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας του ΑΟΘ έδωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Πάλλας, η Ανώτατη Διοίκηση της Αστυνομίας, της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο ΑΟΘ έχει προγραμματίσει ακόμα πλήθος άλλων εκδηλώσεων στο πεδίο της οδικής ασφάλειας για το 2019 -όπως τα σεμινάρια σε σχολεία και στρατόπεδα- αλλά και δωρεών στην Πολιτεία.

Last modified on Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 19:11