Print this page
Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 14:25

Το «3o Rally Αλμυρός 2018» στην τοπική κοινωνία

Ανέκαθεν σε όλες τις εκφάνσεις του αθλητισμού και του πολιτισμού η τοπική κοινωνία έπαιζε σημαντικό ρόλο στην στήριξη και ενίσχυση των εκδηλώσεων αυτών.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας είναι από τα σωματεία που απολαμβάνουν το προνόμιο της στήριξης της τοπικής κοινωνίας όχι μόνο της πόλης του Αλμυρού αλλά και των υπόλοιπων χωριών που περνάει ο αγώνας από εκεί.

Από την πρώτη στιγμή οι Άγιοι Θεόδωροι,ο Πτελεός,η Σούρπη,η Αγία Τριάδα και η Αμαλιάπολη αγκάλιασαν από τον αγώνα δεχόμενοι την όποια ταλαιπωρία τυχόν δημιουργήσαμε ενώ τα οφέλη που αποκόμισαν οι τοπικές επιχειρήσεις από τις δύο διοργανώσεις ήταν εξαιρετικά σημαντικά.

Στα πλαίσια αυτής της καλής επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας και η εφημερίδα Λαός του Αλμυρού προχωρούν στο επόμενο βήμα που θα επιτρέψει σε όλους τους κατοίκους των προαναφερθέντων τοποθεσιών να παρακολουθήσουν στενά τις εξελίξεις του αγώνα Rally Αλμυρός που φέτος το καλοκαίρι φτάνει αισίως την 3η χρονιά διεξαγωγής του και το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων είναι ήδη αρκετά υψηλό.

Από σήμερα στην διαδικτυακή διεύθυνση της εφημερίδας την www.almyros.gr θα υπάρχει ειδική ενότητα με τα νέα του σωματείου και του αγώνα κατ’ επέκταση αποσκοπώντας στην ενημέρωση όλων των πολιτών.

Έτσι στην κεντρική σελίδα www.almyros.gr στην δεξιά στήλη θα βρείτε το banner που γράφει Rally Αλμυρός 2018 News. Πατώντας επάνω σε αυτό θα βρείτε τα νέα του αγώνα που για μία ακόμη χρονιά υπόσχονται να είναι πολλά και ενδιαφέροντα