11142019Πεμ
Last updateΣαβ, 21 Φεβ 2015 9am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 11:42

ΠΣ: Υπόθεση Αθανασίου Ζάχου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ο.Μ.Α.Ε./ΕΠ.Α. αποτελούμενη από τον Γεώργιο Κανελλόπουλο, Πρόεδρο, τον Ιωάννη Ρώσση, τον Δημήτριο Χούχλα, τον Σούλη - Θεοδόση Εγγλέζο, μέλη και τον Νικόλαο Νασιόπουλο γραμματέα, συνεδρίασε σήμερα την 26η Απριλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ο.Μ.Α.Ε./ΕΠ.Α. ( Ποδηλατοδρόμιο - ΟΑΚΑ, Μαρούσι, Α’ επίπεδο ), για να εξετάσει την υπόθεση του Αθανασίου ΖΑΧΟΥ σχετικά με την αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον κ. Λώρη Μελετόπουλο (παρατηρητή ΕΠΑ και προέδρου αγωνοδικών) κατά τη διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου του 27ου Αττικού Ραλλύ, με την ιδιότητά του ως μέλος της διοργανώτριας λέσχης ΑΛΑ (κριτής ΣΕΧ εκκίνησης) σύμφωνα με την από 12.3.2017 αναφορά του προς ΕΠΑ (παράβαση ΕΑΚ -άρθρο 151 παρ. 5).
Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψιν της την υποβληθείσα αναφορά του παρατηρητή ΕΠΑ Λώρη Μελετόπουλου, την ενώπιον της επιτροπής απολογία του Αθανασίου Ζάχου και εκτιμώντας την ειλικρινή μεταμέλεια δια το ατυχές περιστατικό αλλά και τη δήλωση συγγνώμης προς τον κ. Λώρη Μελετόπουλο (ο οποίος δεν την αποδέχθηκε) καθώς επίσης και την στάση του ενώπιον της επιτροπής,

επιβάλλει σε αυτόν ομόφωνα την ποινή της αργίας τριών (3) μηνών από τα καθήκοντά του ως κριτής
Αναστέλλει την εκτέλεση της ποινής επί ένα έτος.

Επισημαίνεται στον τιμωρηθέντα ότι μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής ενώπιον του Εθνικού Δικαστηρίου Εφέσεων εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την γνωστοποίησή της (άρθρο 180 επ. Ε.Α.Κ ).

Ο Πρόεδρος: Γεώργιος Κανελλόπουλος
Τα Μέλη: Ιωάννης Ρώσσης, Σούλης-Θεοδόσης Εγγλέζος, Δημήτριος Χούχλας
Ο Γραμματέας: Νικόλαος Νασιόπουλος